wejdz na strone phase... do dzialu downloads i sciagnij se triala. potem po zainstalowaniu wpisz kod z kartki i daj aktywuj. wsio. wczoraj kupilem karte i zainstalowalem da 2 macach od reki
olo
Szukaj
wejdz na strone phase... do dzialu downloads i sciagnij se triala. potem po zainstalowaniu wpisz kod z kartki i daj aktywuj. wsio. wczoraj kupilem karte i zainstalowalem da 2 macach od reki
olo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
RSE
moim zdaniem jest lepszy od C1
D700 + 35 + 85 i po co więcej?
jak masz photoshopa to zassaj cameraraw, jak ma byc darmo to ufraw. jak chcesy wydac pare groszy to capture nx. a najlepiej miec kilka roznych programow na wszelki wypadek. choja osobiscie 99% nefow obrabiam w CNX
podpis nieczytelny
a ja jestem mile zaskoczony c1 i jakoscia tego co z niego wychodzi.
dawno tak mi sie nie podobal zaden soft
dla mnie rownie wazne jak o czy sa dobre wyniki jest natychmiastowa integracja z softem.
jakos tak sie stalo ze c1 po prostu mi lezy pod reka.
olo
cnx - można się zniechęcić (działa b. wolno i nie tani), w zeszłym tyg kupiłem kartę SD właśnie ze względu na C1 LE
"You press the button, we do the rest."
zniechecic sie wszytskim mozna. CNX 1.1 przy 1 GB ramu daje sobie rade, acz demonem predkosci faktycznie nie jest. ale to co z niego wychodzi jest imo warte uzywania tego softu. a cena jest pojeciem wzgledenym. dla niektorych kazda bedzie za duza, dla mnie w porownanaiu z PS nie ma powodu do narzekania.
podpis nieczytelny
450 zł za cnx - mieć 450 zł, a niemieć 450 zł to już 900 zł, racja - cena względna jednak cnx czy też np.: karta 1GB + C1 LE + filtr na obiektyw + statyw i kilka dorbiazgów może przemawiać za tym drugim. Zacząłem od C1 przez wile innych (włączając linuksa) i zatoczyłem koło. C1 LE do amatorskich zastosowań to niezły wybór. CNX też.
"You press the button, we do the rest."
C1 to świetny konwerter. Jest prosty i cholernie szybki, a jakość konwersji ma naprawdę najwyższych lotów. W przypadku NEF-ów na wysokich ISO jest bezkonkurencyjny. Świetnie rozwiązane skróty klawiaturowe. Do hurtowych ilości ten program jest bezkonkurencyjny
Skontaktuj się z nami