Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

wejdz na strone phase... do dzialu downloads i sciagnij se triala. potem po zainstalowaniu wpisz kod z kartki i daj aktywuj. wsio. wczoraj kupilem karte i zainstalowalem da 2 macach od reki

olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

RSE
    moim zdaniem jest lepszy od C1

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturjb Zobacz posta
    RSE
    u must be kiddin'

Domyślnie

jak masz photoshopa to zassaj cameraraw, jak ma byc darmo to ufraw. jak chcesy wydac pare groszy to capture nx. a najlepiej miec kilka roznych programow na wszelki wypadek. choja osobiscie 99% nefow obrabiam w CNX
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturjb Zobacz posta
    RSE
    A moim - wiekszosc programow, ktore znam jest lepsze od C1

Domyślnie

a ja jestem mile zaskoczony c1 i jakoscia tego co z niego wychodzi.
    dawno tak mi sie nie podobal zaden soft

dla mnie rownie wazne jak o czy sa dobre wyniki jest natychmiastowa integracja z softem.
    jakos tak sie stalo ze c1 po prostu mi lezy pod reka.

olo

Domyślnie

cnx - można się zniechęcić (działa b. wolno i nie tani), w zeszłym tyg kupiłem kartę SD właśnie ze względu na C1 LE
    "You press the button, we do the rest."

Domyślnie

zniechecic sie wszytskim mozna. CNX 1.1 przy 1 GB ramu daje sobie rade, acz demonem predkosci faktycznie nie jest. ale to co z niego wychodzi jest imo warte uzywania tego softu. a cena jest pojeciem wzgledenym. dla niektorych kazda bedzie za duza, dla mnie w porownanaiu z PS nie ma powodu do narzekania.
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valwit Zobacz posta
    zniechecic sie wszytskim mozna. CNX 1.1 przy 1 GB ramu daje sobie rade, acz demonem predkosci faktycznie nie jest. ale to co z niego wychodzi jest imo warte uzywania tego softu. a cena jest pojeciem wzgledenym. dla niektorych kazda bedzie za duza, dla mnie w porownanaiu z PS nie ma powodu do narzekania.
    450 zł za cnx - mieć 450 zł, a niemieć 450 zł to już 900 zł , racja - cena względna jednak cnx czy też np.: karta 1GB + C1 LE + filtr na obiektyw + statyw i kilka dorbiazgów może przemawiać za tym drugim. Zacząłem od C1 przez wile innych (włączając linuksa) i zatoczyłem koło. C1 LE do amatorskich zastosowań to niezły wybór. CNX też.
    "You press the button, we do the rest."

Domyślnie

C1 to świetny konwerter. Jest prosty i cholernie szybki, a jakość konwersji ma naprawdę najwyższych lotów. W przypadku NEF-ów na wysokich ISO jest bezkonkurencyjny. Świetnie rozwiązane skróty klawiaturowe. Do hurtowych ilości ten program jest bezkonkurencyjny

Uprawnienia umieszczania postów