No całkiem fajnie wam to wychodzi, moze tez coś z tą fotką porobie![]()
Szukaj
No całkiem fajnie wam to wychodzi, moze tez coś z tą fotką porobie![]()
Moze wam sie spodoba
Pozdrawiam
Seeth, ta największa błyskawica powinna się kończyć za drzewami, tą w lewym rogu usunąć całkiem - jakieś dziwactwo w kółko się kręci - jeszcze trochę i będzie piorun kulisty- wymazać gumką niepotrzebne części i będzie ciekawe
szkoda, że to już nie to samo forum...
Wiedziałem, że prędzej czy później pojawi się sformułowanie: ...wiesz, ale robiłem to na szybko...
Ogarnia mnie śmiech pusty, jak słyszę takie usprawiedliwienia, można bowiem spytać: skoro nie stać cię czasowo czy z innego powodu, żeby nie robić tego po łebkach, po co w ogóle zamieszczać prace 'na szybko'? To ma być konkurs na to, kto szybciej otworzy imageshack, czy co? Czy autor szybkich obrazków się usprawiedliwia, że wykonał knota, bo mu się spieszyło, ale zrobi to lepiej, jak będzie miał czas? Czy w końcu chodzi o to, żeby powiedzieć po premierowsku - wiem jak to coś zrobić, ale nie powiem, bo nie mam czasu...
Wyjątkowo mizerna wymówka, mówiąca mniej więcej: wiecie, mam was wszystkich głęboko w tyle... Zamieszczam byle co i cieszcie się.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
Dobra, koniec z tymi wymówkami. Przyłączam się do zabawy (gdyby ktoś marudził, że za dużo obrazków, to mogę wydalić jeszcze ze dwadzieścia takich). A jeśli się komuś nie będzie podobać, to zrobiłem to 'na szybko', więc do cholery, nie czepiać się!
W kolejności od realnych, do zupełnie odrealnionych... JA osobiście optuję za pierwszym, b&w.
bombel fajne wszystkie, ale 3 i 4 są po prostu super
,
widać leniuszku, że robiłeś na szybko, bo inaczej by było ze 150 wersji![]()
![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
Bombel wszystkie ładnie Ci wyszły, ale najbardziej mi podoba się noc i zachód
Skontaktuj się z nami