Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Domyślnie

No całkiem fajnie wam to wychodzi, moze tez coś z tą fotką porobie

Domyślnie

Moze wam sie spodoba

Pozdrawiam

Domyślnie

a ja wymyśliłem coś takiego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta
    Moze wam sie spodoba

Pozdrawiam
    bardzo fajnie wyszła mgła, ale przegiąłeś z ilością błyskawic. Ja bym zostawił tylko tą w lewym górnym rogu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrowski_marci Zobacz posta
    bardzo fajnie wyszła mgła, ale przegiąłeś z ilością błyskawic. Ja bym zostawił tylko tą w lewym górnym rogu.
    No wsumie tak, co zadurzo to niezdrowo

Domyślnie

Seeth, ta największa błyskawica powinna się kończyć za drzewami, tą w lewym rogu usunąć całkiem - jakieś dziwactwo w kółko się kręci - jeszcze trochę i będzie piorun kulisty - wymazać gumką niepotrzebne części i będzie ciekawe
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    Seeth, ta największa błyskawica powinna się kończyć za drzewami, tą w lewym rogu usunąć całkiem - jakieś dziwactwo w kółko się kręci - jeszcze trochę i będzie piorun kulisty
    Zgadzam się, ale to robiłem na szybkiego, aby pokazac co mozna zrobić z tym zdjęciem

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta
    ale to robiłem na szybkiego
    Wiedziałem, że prędzej czy później pojawi się sformułowanie: ...wiesz, ale robiłem to na szybko...

Ogarnia mnie śmiech pusty, jak słyszę takie usprawiedliwienia, można bowiem spytać: skoro nie stać cię czasowo czy z innego powodu, żeby nie robić tego po łebkach, po co w ogóle zamieszczać prace 'na szybko'? To ma być konkurs na to, kto szybciej otworzy imageshack, czy co? Czy autor szybkich obrazków się usprawiedliwia, że wykonał knota, bo mu się spieszyło, ale zrobi to lepiej, jak będzie miał czas? Czy w końcu chodzi o to, żeby powiedzieć po premierowsku - wiem jak to coś zrobić, ale nie powiem, bo nie mam czasu...

Wyjątkowo mizerna wymówka, mówiąca mniej więcej: wiecie, mam was wszystkich głęboko w tyle... Zamieszczam byle co i cieszcie się.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~

Dobra, koniec z tymi wymówkami. Przyłączam się do zabawy (gdyby ktoś marudził, że za dużo obrazków, to mogę wydalić jeszcze ze dwadzieścia takich). A jeśli się komuś nie będzie podobać, to zrobiłem to 'na szybko', więc do cholery, nie czepiać się!

W kolejności od realnych, do zupełnie odrealnionych... JA osobiście optuję za pierwszym, b&w.

Domyślnie

bombel fajne wszystkie , ale 3 i 4 są po prostu super ,

widać leniuszku, że robiłeś na szybko, bo inaczej by było ze 150 wersji
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Bombel wszystkie ładnie Ci wyszły, ale najbardziej mi podoba się noc i zachód
    Ręcznie robione przeze mnie noże
    Zapraszam do oglądania i zakupu.
    http://hols-knives.blogspot.com/

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów