Szukaj
Wciągające zdjęcie. Zastanawia mnie tylko gdzie to jest? Jeśli chcesz nam zdradzić...
Jakbyś podzielił ten kadr na dwa prowadząc pionową linię cięcia tak ze dwa centymetry po prawej stronie kościoła, to otrzymałbyś całkiem zgrabnie skomponowany pionowy kadr całkiem nieźle oświetlony.
Pzdr, Piotr
http://www.fotokrajobrazy.pl
Wydaje mi się, że to za Łysą Polaną, po stronie słowackiej.
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Po naszej stronie, z Wiktorówek nie ma panoramy Tatr![]()
Tak, jest to zaraz za przejściem granicznym na Łysej polanie. Miejscowość to tatrzańska jaworzyna
PodziękowałZawsze to lepiej odnaleźć się w przestrzeni. Pozdrawiam.
Kościółek zdecydowanie nie jest pierwszym na co pada wzrok w tym kadrze - dominuje kępa drzew w środku. A szkoda, bo ładnie wygląda to drewno zestawione z żółtymi/złotymi zdobieniami. Tak więc - kościółek choć interesujący jest mały i zepchnięty w róg, drzewa centralne są najmniej ciekawe, ale skutecznie zasłaniają większość pięknych gór na drugim planie. Dlatego jako całość ten obrazek do mnie "nie gada". Na plus obróbka i opanowanie światła mimo pochmurnej pogody.
Ciekawy kadr, niebo też dopisało![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Skontaktuj się z nami