Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Kościół z widokiem na Tatry...

***Zapraszam***

Pozdrawiam
    Janusz

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Podoba mi się ten kadr. Co prawda centralnym punktem jest to wysokie drzewo, ale całość jest zrównoważona z dobrymi proporcjami. Kolorystyka również mi leży.
    Zastanawia mnie tylko czy schodząc niżej dałoby się centralnie umieścić kościółek z widokiem na Tatry.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Wciągające zdjęcie. Zastanawia mnie tylko gdzie to jest? Jeśli chcesz nam zdradzić...

Domyślnie

Jakbyś podzielił ten kadr na dwa prowadząc pionową linię cięcia tak ze dwa centymetry po prawej stronie kościoła, to otrzymałbyś całkiem zgrabnie skomponowany pionowy kadr całkiem nieźle oświetlony.

Domyślnie

Wydaje mi się, że to za Łysą Polaną, po stronie słowackiej.
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Po naszej stronie, z Wiktorówek nie ma panoramy Tatr

Domyślnie

Tak, jest to zaraz za przejściem granicznym na Łysej polanie. Miejscowość to tatrzańska jaworzyna

Domyślnie

Podziękował Zawsze to lepiej odnaleźć się w przestrzeni. Pozdrawiam.

Domyślnie

Kościółek zdecydowanie nie jest pierwszym na co pada wzrok w tym kadrze - dominuje kępa drzew w środku. A szkoda, bo ładnie wygląda to drewno zestawione z żółtymi/złotymi zdobieniami. Tak więc - kościółek choć interesujący jest mały i zepchnięty w róg, drzewa centralne są najmniej ciekawe, ale skutecznie zasłaniają większość pięknych gór na drugim planie. Dlatego jako całość ten obrazek do mnie "nie gada". Na plus obróbka i opanowanie światła mimo pochmurnej pogody.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Ciekawy kadr, niebo też dopisało
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów