Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Pierwsze kroki...

Domyślnie

Bardzo dziękuje za wszystkie komentarze.
    Rozumiem, że to forum to takie kółko wzajemnej adoracji.

Powodzenia życzę

P.S. Proszę o trwałe usunięcie wątku z tego forum.
    Ostatnio edytowane przez fotoszpilka ; 15-11-2015 o 10:34 Powód: Wątek do usunięcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoszpilka Zobacz posta
    [...] Rozumiem, że to forum to takie kółko wzajemnej adoracji [...]
    To nie ten portal... To jest forum nikoniarze.pl a nie facebook.pl, gdzie nagminnie kwitnie wzajemna adoracja...

Co do zdjęć... hmm... komentarzy brak bo jak to mówią... czterech liter nie urywa. Choć dla rodziców te zdjęcia to zapewne arcydzieło na miarę obrazów Picassa...
    Nikon

Domyślnie

Do fotoszpilka: całkowicie zbędna złośliwość. Na dodatek zdjęcia z rodzinnego albumu. To co mamy opiniować? Dla Ciebie cenne, piękne i ważne. Dla nas niestety nie.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Jaki foch

Nikt tutaj nie ma obowiązku komentować niczyich zdjęć. Najczęściej komentowane są zdjęcia, w których ktoś włożył jakiś wysiłek/zamysł i efekt był bardzo dobry lub zły. W w.w. przypadku po prostu robiłeś zdjęcia - ja przynajmniej tutaj jakiegoś konceptu nie widzę.

Mnie podoba mi się nr 2 - reszta j.w., cztery litery nietknięte.
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Niezła reakcja, po trzech dniach bez komentarza pod pstrykami od razu taki foch?
    Popieram twórcę, trzeba wymazać ten wątek na wieki
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

trójka jest fajna
    D600 + D5300 + Nikkor AI 28/2 + Nikkor 50/1.8G + Voigtländer 58mm/1.4SL II + Nikkor AI 105/2.5 + Nikkor AI 105/4 Micro + Nikkor AI 200/4 + Nikkor 70-210/4 Do tego trochę kilogramów: Tamron 15-30/2.8 VC + Nikkor 24-70/2.8 + Tamron 70-200/2.8 VC G2 + Tamron 100-400 4.5-.6.3 VC + SB-910

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Julius Zobacz posta
    trójka jest fajna
    Co w tym fajnego?
    D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
    http://500px.com/arekkruszka
    FB MM

Domyślnie

Witam.
    Co ja tu czytam!
    Ktoś prosi o konstruktywną krytykę, bo widać chce się rozwijać w fotografii, a Wy tutaj debatujecie na temat fochów czy nie fochów.
    Mnie osobiście dziwi jak ktoś prosi o pomoc i na tak dużym forum nie znajdzie się jedna dobra, pomocna osoba.
    Żeby chociaż rzucić jakiś ochłap... Nie podoba mi się bo np. słabo wykadrowane, zła kolorystka itp.
    Tym bardziej że nie są to zdjęcia przy których widać że na pierwszy rzut oka są spierniczone...

Panowie od kiedy konstruktywna krytyka poszła w las?

Ludzie bądźcie ludźmi, albo nie wypowiadajcie się w ogóle.

Cytat Zamieszczone przez Ned Stark Zobacz posta
    Co w tym fajnego?
    nabijamy posty?

Mnie osobiście w zdjęciach wadzi jedna rzecz, za ciasne kadry tudzież źle wykadrowane - poucinane fragmentami postacie - ale rozumiem też że są to zdjęcia chwili, a nie wykadrowane zdjęcia.

PS. rozumiem że każdy z Was robi i robił idealne zdjęcia i nie ma potrzeby dostawać konstruktywnej krytyki, Panowie idealni Zapomniał wół...

*** PRAWA UŻYTKOWNIKÓW FORUM ***
    5. Każdy użytkownik forum ma prawo do:
    a) umieszczania merytorycznych wpisów (...);

*** OBOWIĄZKI UŻYTKOWNIKÓW FORUM ***

6. Każdy użytkownik forum zobowiązany jest:

(...)
    c) stosować się do zasad netykiety oraz kultury wypowiedzi publicznej. Kategorycznie zabrania się używania słów niecenzuralnych lub powszechnie uznawanych za obraźliwe. Za ich używanie będzie przyznawana kara - czerwona kartka. Należy również pamiętać o tym, że nawet wykropkowane przekleństwo, zapisanie przekleństwa w formie, która fonetycznie brzmi jak przekleństwo oraz za jakąkolwiek próbę ominięcia w/w zakazu stanowi naruszenie regulaminu.
    (...)
    f) nie obrażać innych użytkowników, np. poprzez wytykanie niewiedzy w sposób obraźliwy lub inne zachowania naruszające dobra osobiste użytkowników. Za atak personalny będą przyznawane ostrzeżenia w postaci czerwonej kartki;
    Z wyrazami szacunku,
    Konrad.
    Ostatnio edytowane przez Konrad162 ; 16-11-2015 o 20:10

Domyślnie

Zdjecia sa slabsze od moich a wiec beznadziejne... kolejny raz czytam o "nabijaniu postow"- co to znaczy? Czy jesli bede mial 938392938494 postow dostane nagrode- np. lale lowicka w celofanie? Bukiet gozdzikow? Czy zostane super-adminem i bede mogl wszystkie posty kasowac lub wycinac wszyskie przymiotniki? P.S. ... lub przyslowki?
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 16-11-2015 o 20:13
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów