Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loockas Zobacz posta
    (...)Chociaż nie jestem przekonany do używek, to znalazłem D7000 z przebiegiem 5k zdjęć + sigma 17-70mm 1:2.8-4.5 MACRO HSM + lampa SUNPAK RD 2000 w cenie 2kzł... Z tym, że o D7000 też chodzą różne opinie, zwłaszcza w temacie AF. Eh, nie sądziłem, że to będzie takie trudne
    D7000 to też dobry sprzęt, ostatnio sprzedawałem ładnego (niewielki przebieg) z gripem, 18-105 , plecakiem za 1700zł i takiej oferty warto szukać, najlepiej w swojej okolicy, z odbiorem osobistym i dokładnym testem na miejscu (z naciskiem na dokładny).
    Aparat lepszy od niższych serii, posiada wizjer przez który coś już widać (do niższych serii polecam zdecydowanie dk-21m), kalibrację i możliwość sensownej pracy.

Generalnie jeśli się wahasz idź do sklepu i pomacaj kilka z różnych serii, ale zrób to na spokojnie, nie na zasadzie 2 minuty na aparat, powinno sporo pomóc.
    Być może i z bazowych modeli będziesz zadowolony, ostatecznie też to ludzie kupują i używają. Ba, nawet fajne zdjęcia robią.

Domyślnie

Odwiedziłem dzisiaj ABFoto i kupiłem D3300 z kitem 18-55 + wspomniany tutaj 35 1.8G Sprawdzone na miejscu, działa jak trzeba. Może i wyszło te 30zł drożej niż zakup w sieci, ale za fachową poradę, możliwość zmacania innych modeli warto dopłacić. Jeszcze długopis z pendrive dostałem

Po pierwszych zabawach jestem mega zadowolony. W porównaniu z moim starym aparatem to jest przepaść Dziękuję jeszcze raz za pomoc w podjęciu decyzji.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów