Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Fanore Beach

Domyślnie Fanore Beach

Ostatni wypad na "zachod slonca"...jak widac nie zagralo jak mialo zagrac, ale cos sie udalo ugrac, sztafaz szarpalem tylko kilkaset metrow

1.Badyl...

2.Selfie...

Domyślnie

Jest "stick" jest "selfie"
    Dlaczego nie zagrało? Warunki wymarzone nad wodą
    Fajna dynamika na pierwszym planie (a chmury nie łapią zafarbowania?).

=]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    (a chmury nie łapią zafarbowania?).

=]
    Szczerze powiem, ze niebo odsaturowalem dosc mocno bo bylo czerwonawe, zachod robil swoje a domyslalem sie ze kazdy pomysli o zafarbie...
    To co tam widac to raczej kolory zachodu slonca na chmurach.

Domyślnie

Pierwsze lubię za pierwszy plan. Wygląda to jak panel podłogowy Wspomniana dynamika też na plus.

Drugie. Nie wiem. Chyba coś nie zagrało. Może szerszy kąt by pomógł, żeby ludzik był mniejszy i był widoczny sam jego kontur. Teraz wydaje się wszystko zbyt "oczywiste" jak dla mnie.

Domyślnie

Na 2 KingKong, a w dole para ludzików
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

... z tym światłem tak to bywa ...
    Sam się ostatnio przejechałem 200km w jedną stronę i nic nie ustrzeliłem... .

Fajna odsłona, z ciekawym sztafażem . No i dobrze widzieć, że "normalne" barwy powróciły, mimo braku światła .
    Oczywiście piję tutaj do Twoich ostatnich odsłon z Kerry... Tamte jakoś do mnie, delikatnie mówiąc, nie trafiały...

Jedynkę bym ciął w kwadrat, z badylem w centrum, a co do selfie, to... drobna uwaga, w PD tę "plamkę" pod stempel i będzie super .
    Pozdrosy!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Uprawnienia umieszczania postów