Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Magda P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NikoD50em Zobacz posta
    Zdawalem i zdaje sobie sprawe z tego, ze nie sa dobre... Moze powinienem wrzucic do dzialu obrobka, ale za pozno go zauwazylem...

Chcialem, zeby kolory byly cieple, wesole, jak Magda, moze przesadzilem, a z drugiej strony nie skalibrowalem monitora

A co z ta estatyka? Chodzi mi glownie o skore, jest jakas taka jakbym wlaczyl max kompresje, nie ma dokladnego odwzorowania szczegolow... Nie wiem moze wartosc F za duza lub za mala? Czy to moze wina swiatla? A moze ja jakis przewrazliwiony jestem i te zdjecia od tej strony sa ok?
    Posłuchaj, nawet jak by te zdjęcia były zrobionie z przesłoną 64... jak to ktoś mądrze powiedział, jak zdjęcie słabe, to wyżej biodra nie podskoczy. Innmi słowy, kwestia obróbki czy kalibracji monitora ma tu znaczenie dziewiąto rzędne.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Madzia za bardzo mnie lubi...

Ale zmienmy ton na troszke bardziej powazny...
    1.

2.
    Juz chyba lepiej? Dzisiaj bylo pochmurno, madzia wyprostowala wlosy i nawet uzyla pudru (czego ona bardzo nie lubi- taka dziewczyna)

Wiem, ze kadry troche nudne, mam tez inne, ale nie wyszly zbyt estetycznie Wczorajsze obrabialem i moze zbyt mocno (kolory), dzisiejsze sa nietykane niczym

Domyślnie

Jeszcze nie mam ochoty wychwalać - ale to przynajmniej nie boli.
    Tu już jest całkiem fajnie.
    Wiem, że trudno jest zrobić fajny portret - dlatego jeszcze nie pokazałem nic światu
    D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1

Domyślnie

na 2 mam wrazenie ze nieostro na oczach...

cos Ci podpowiem
    ostatnio praktycznie tylko portrety robia a Panowie mnie tu jada równo...
    slucha ich i mecz dalej kolezanke..
    i bedize lepiej
    z ostatniej mojej mini sesji juz dwa sie spodobaly tutaj
    u mnie za to obrobka zdjec kuleje :P
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

na miejscu moderatora, to kazałbym Ci przebrać te zdjęcia...

dla mnie ciekawe z liśćmi klonu... jako że dziewczyna nie jest kruszynka to zestawienie z tymi właśnie liśćmi wydobyło jej urok i kobiecość

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów