Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
    Oszczędny w słowach Awatar Blade991
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie Mglisty, halloween'owy spot z NJSBC Oświęcim

Cześć.
    Chciałbym Wam zaprezentować kilka moich kadrów z mglistego wieczornego spotu NJSBC, który odbył się 31 października na terenie targowiska w Oświęcimiu.
    Pozdrawiam

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Bonus:
    D300 | 18-70 f/3.5-4.5 | 35 f/1.8 | 70-200 f/2.8

| Instagram | Flickr | Facebook |

Domyślnie

Uroki spotowisk przy sodówkach Też ostatnio jedno popełniłem i doszedłem do wniosku, że poza samymi zainteresowanymi nie będę dalej tego puszczał w świat, bo nie mogę znieść takiej mieszanki kolorystycznej. Widzę, że na kilku lampach u Ciebie ktoś chyba niebieskie worki pozakładał

Jeśli chodzi o ten set, to cóż...zbytniego pola do popisu nie miałeś. Słupy, lampy, ludzie...jako relacja z imprezy jakośc ujdzie
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Oszczędny w słowach Awatar Blade991
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Co ciekawe, niebieskie worki na latarniach zauważyłem dopiero podczas przeglądania zdjęć w domu
    A co do mieszanki kolorystycznej, to starałem się to ogarnąć jak najlepiej (mam z tym zawsze problem), a jak to wyszło to już pozostawiam Waszej ocenie. Ogólnie był to mój drugi wypad na imprezę tego typu po zmroku i spodobało mi się bieganie ze statywem, więc zapewne będe szlifował swoje umiejętności na podobnych spotach
    Cytat Zamieszczone przez SerU Zobacz posta
    Słupy, lampy, ludzie...
    Słupy i lampy to faktycznie był pewien problem, jednak obecność ludzi chciałem obrócić w zaletę i wkomponować ich w zdjęcia na dłuższych czasach
    D300 | 18-70 f/3.5-4.5 | 35 f/1.8 | 70-200 f/2.8

| Instagram | Flickr | Facebook |

Uprawnienia umieszczania postów