Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Lustro

Domyślnie Lustro

Z dzisiejszego poranku.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Ładnie, ale trochę turystyczne już światło dnia ogołociło fotkę z właściwego klimatu.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Tropsztyn zawsze się elegancko prezentuje, jednak jest coś w tym co napisał Andrzej...
    NIKON

Domyślnie

No to może coś z wcześniejszej godziny
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

No zdecydowanie lepiej, choć mocniej wyciągane z cieni.

Domyślnie

Mnie się tam pierwsze zdjęcie podoba, ale jakbym się miał czegoś czepić, to... ND1000 zrobiłby z tej wody prawdziwe lustro.

Domyślnie

Przez zbyt mocne wycisganie z cieni, ku hdr te zdjęcia są przeslodzonymi landszafcikami

Domyślnie

Nie powiedziałbym że idą ku hdr, a czy przesłodzone...kwestia gustu, wg. mnie powiedzmy dwójka lekko, ale nie przeszkadza to w odbiorze tej pracy.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Dzięki za uwagi.
    Za bardzo nie było co wyciągać z cieni, światło było stonowane, więc nie było takiej potrzeby. W dwójce chyba przesadziłem z nasyceniem w ciemniejszych partiach.
    Pozdrawiam Mirek

Domyślnie

No 2 fajniejsza, choć faktycznie za jasna/intensywna ta zieleń po lewej, porównaj do tego samego na 1, zaraz przy wodzie masz ciemną partię, no i kolory nie tylko zielony ale "cała jesień"
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów