Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Wastwater-nocą

maniak666
    Gość

Domyślnie Wastwater-nocą

Domyślnie

Świetna praca, co tu dużo gadać. Stworzyłeś magiczny klimat
    Jedno co troszkę mnie niepokoi to że leci lekko w lewo...albo tak się "układa" perspektywa, czasem tak jest.
    Nikon i podróże ...

maniak666
    Gość

Domyślnie

To kwestia perspektywy, o czym sam wspomniałes. Lewa strona to bardzo zróznicowany brzeg.

Domyślnie

Nie mogę się nie zgodzić, do końca nie rozumiem tego zjawiska zakrzywienia. Do tej pracy będę wracał
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Nie mogę się nie zgodzić, do końca nie rozumiem tego zjawiska zakrzywienia. Do tej pracy będę wracał
    Mam podobnie.

Domyślnie

Ciekawa nocna sceneria (podświetlona zapewne przez Księżyc?). Dla "ożywienia" nieba rozkwiecił bym gwiazdy. Lekka wirówka jeszcze nikomu nie zaszkodziła
    Horyzont lekko ucieka w lewo ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Czasem jest to też efektem zbiegania bądź rozszerzania linii brzegowej.

Domyślnie

Kurka a miałem w tamte rejony jechać we wrześniu ;/ Widze że wyprawa bardzo udana, gratuluję fot
    http://www.kubakoziol.pl - moja pasja, fotografia pejzażu

Domyślnie

Jednak nocny pejzaż to jest to. Światło Księżyca robi niesamowity klimat. Jeśli możesz to wróć tam przy nowiu i złap Drogę Mleczną.

maniak666
    Gość

Domyślnie

W najbliższym czasie Twoja propozycja raczej z gatunku "mission impossible" z wielu względów, o których nie będę się tu rozpisywał. Aczkolwiek propozycja niewątpliwie kusząca. Jest tam na miejscu "nasz" człowiek. Być może przeczyta to i wcieli w zycie. A z Milkyway-em ma niezłe doswiadczenia

Domyślnie

Jestem i chetnie bym sie podjol wyzwania z milky way, niestety poza tym ze trafienie bezchmurnego nieba w bezksiezycowa noc w angli jest trudne a w krainie jezior graniczy z cudem, to niestety miejsce to ulozone jest w kierunku wschodnim z lekka nuta polnocy mowiac krocej i jasniej nie pojawia nam sie tu droga mleczna, a tam gdzie sie pojawia jest plaska sciana (zbocze gory dosc nieatrakcyjne), no chyba ze mowimy o foceniu mleka ogolnie w krainie jezior, to juz mam wiele pomyslow i miejsc w glowie z ktorych mozna by atakowac, ale chce zaznaczyc, ze Lonyn nie lezy kolo Lake District, a wrecz przeciwnie

wracajac do zdjecia to mam podobne, nie moglo byc inaczej, wiec musi byc fajne, niestety nosem pokrece w kwestii tej pierwszoplanowej "cegly" mogles cos mniejszego znalezc i odrobinke saturacji z niebieskiego bym zdjol, ale tak doslownie szczypte
    pozdrawiam
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Uprawnienia umieszczania postów