Szukaj
To kwestia perspektywy, o czym sam wspomniałes. Lewa strona to bardzo zróznicowany brzeg.
Ciekawa nocna sceneria (podświetlona zapewne przez Księżyc?). Dla "ożywienia" nieba rozkwiecił bym gwiazdy. Lekka wirówka jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Horyzont lekko ucieka w lewo ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Czasem jest to też efektem zbiegania bądź rozszerzania linii brzegowej.
Kurka a miałem w tamte rejony jechać we wrześniu ;/ Widze że wyprawa bardzo udana, gratuluję fot![]()
http://www.kubakoziol.pl - moja pasja, fotografia pejzażu
Jednak nocny pejzaż to jest to. Światło Księżyca robi niesamowity klimat. Jeśli możesz to wróć tam przy nowiu i złap Drogę Mleczną.
W najbliższym czasie Twoja propozycja raczej z gatunku "mission impossible" z wielu względów, o których nie będę się tu rozpisywał. Aczkolwiek propozycja niewątpliwie kusząca. Jest tam na miejscu "nasz" człowiek. Być może przeczyta to i wcieli w zycie. A z Milkyway-em ma niezłe doswiadczenia![]()
Jestemi chetnie bym sie podjol wyzwania z milky way, niestety poza tym ze trafienie bezchmurnego nieba w bezksiezycowa noc w angli jest trudne a w krainie jezior graniczy z cudem, to niestety miejsce to ulozone jest w kierunku wschodnim z lekka nuta polnocy
mowiac krocej i jasniej nie pojawia nam sie tu droga mleczna, a tam gdzie sie pojawia jest plaska sciana (zbocze gory dosc nieatrakcyjne), no chyba ze mowimy o foceniu mleka ogolnie w krainie jezior, to juz mam wiele pomyslow i miejsc w glowie z ktorych mozna by atakowac, ale chce zaznaczyc, ze Lonyn nie lezy kolo Lake District, a wrecz przeciwnie
wracajac do zdjecia to mam podobne, nie moglo byc inaczej, wiec musi byc fajne, niestety nosem pokrece w kwestii tej pierwszoplanowej "cegly" mogles cos mniejszego znalezci odrobinke saturacji z niebieskiego bym zdjol, ale tak doslownie szczypte
pozdrawiam
ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc
d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo
Skontaktuj się z nami