Teraz jest bajecznie! Drzewko faktycznie słynne, ale zamiast oklepanego banału wyszło piękne zdjęcie. Bardzo mi się Twoja fotka podoba, bardzo. Warto było!![]()
Szukaj
Teraz jest bajecznie! Drzewko faktycznie słynne, ale zamiast oklepanego banału wyszło piękne zdjęcie. Bardzo mi się Twoja fotka podoba, bardzo. Warto było!![]()
['O]
Wyszło super! Jedyne do czego mogę się przyczepić to odrobinę za długi czas ale to detal.
PS. Wersja poprawiona zdecydowanie lepsza.
dołączę i swoje zachwyty. dobrze zrealizowany pomysł...!
NIKON
A mnie się ten "efekt specjalny retro" bardzo podoba. Wygląda jak kadr ze starych filmów o Sindbadzie. Tylko czekać aż z lewej wyjdzie jakiś minotaur i tryknie drzewko...![]()
Biały Samsung Galaxy S5 z trybem Live View...
... i jakieś Nikony (czarne).
Od publikacji wszystkie foto tego drzewka porównuję do twojej.
Zdecydowanie przegrywają![]()
Wypijmy za blendy...
Bardzo przejmny dla oka widok... Klimat robi tutaj świetną robotę.
ta nieostrość w lewym dolnym rogu jest niewidoczna na pierwszy rzut oko, zdjęcie super!
D300 + 12-24 + 50 + 70-300 + SB600
Taka prezentacja działa mz. idealnie an odbiorcę! Brawo!![]()
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
O w mordę! Przyznaję WIELKIEGO PLUSA!
To zdjęcie jest po prostu bajeczne, dawno nie widziałem krajobrazu ujętego w tak piękny sposób. Poziom mistrzowski. Idź z tym gdzieś do National Geographic, bo warto to gdzieś szerzej pokazać.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Skontaktuj się z nami