Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Domyślnie

Tak myślę czy w tej chwili nie wrzucić tylko zasilacza i grafiki, zobaczyć jak to hula a w drugim rzucie zrobić MOBO, CPU i RAM.
    Jakiejś konkretnej firmy karty polecacie? Dawno temu EVGA uchodziła za porządną firmę a teraz?
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

Dobry pomysł. Evga będzie bardzo dobra z super obsługą klienta.
    MSI Gaming będzie pewnie trochę tańsze i cichsze.

Domyślnie

Kup mu PS4 i masz z głowy temat grania. W PC zawsze będzie coś co można zmienić na lepsze
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    Za zdebikiem po co to i7.
    i5 spokojnie starczy na pare lat
    i7 ma wyższe zegary prosto z pudełka, a młody podobno nie bawi się w OC. Poza tym, i7 ma więcej cache ( co w grach rzadko ma duże znaczenie ) i HT. Co kto lubi, moim zdaniem wydając tyle kasy lepiej wziąć najlepszy procesor na półce, szczególnie, że różnica nie jest gigantyczna ( 500 PLN ). Z drugiej strony, jeżeli wybór będzie między szybkim dyskiem PCIe i i5 a i7 i dyskiem SATA, to już bym się poważnie zastanowił.

A jaki sprzęt teraz masz ? Bo to da nam pewien punkt odniesienia.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Jakaś płyta MSI na Z77 (G43), i5-3450 Ivy Bridge, 8G RAM @665 MHz, GTX 560, Systemowy SSD Szajsung 850 Pro, do tego 1T HDD, buda Fractal Design coś tam coś tam.
    Ciągle się zastanawiam czy już iść na całość (poza budą i SSD), czy jeszcze reanimować nową grafiką i zasilaczem.

Domyślnie

Idź na całość, chyba że chcesz się ciągle zastanawiać "czy byłoby jeszcze lepiej jakbym wymienił resztę? "

Domyślnie

Chyba tak się skończy - zostanie SSD i może buda. Razem z 980 Ti w 10k powinienem się zamknąć. Chyba ostatni duży prezent dla młodego - potem studia i niech sam sobie zarabia na zabawki

Domyślnie

Zdecydowanie PS4. Po co mu komp za 10k PLN, który za 2 lata I tak pójdzie na smietnik. Ale Twoje pieniądze, więc sam decyduj.

Domyślnie

Ekonomia mówi NIE PCtom ale ja bym do konsoli nie wrócił.

Domyślnie

Co do konsoli - jest PS3, tylko ma kłopoty z odpaleniem Excela

Ekonomia to mi od dawna mówi że trzeba było gumki użyć...
    Żeby było śmieszniej młody stwierdził że chce tylko grafe i nie chce większego przemeblowania. Mówisz-masz!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów