Kadry 1 i 2 zupełnie mi się nie podobają (strasznie ucięte).
3 i 4 zdecydowanie lepiej.
Na 3 obórka mnie nie przekonuje (za zimne kolory)
Szukaj
Kadry 1 i 2 zupełnie mi się nie podobają (strasznie ucięte).
3 i 4 zdecydowanie lepiej.
Na 3 obórka mnie nie przekonuje (za zimne kolory)
Dzięki slawooo za krytyczny komentarz.
Na marginesie: z każdego miejsca mam zdjęcia z różnej perspektywy (ciężko było wyczuć co się znajomym spodoba).
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
Ladne kolory, mi sie podoba. Jak masz cos wiecej to z przyjemnoscia popatrze.
Pozdro
Myślę, że w takich przypadkach kadr centralny jest uzasadnionyTa inaczej obrobiona wersja też mi bardziej podchodzi, szkoda uciętych nóg na 1.
NX300 +18-55, J200/4, N70-300/4,5-5,6, H58/2,
Co do tych uciętych nóg... Może lepiej było więcej ciachnąć i "upchnąć" ich na samym dole zdjęcia?
To może jeszcze kilka kadrów z innej miejscówki; Młodzi wpadli na pomysł zrobienia sobie ławeczkiI choć marzyło mi się jakieś wielgachne drzewo żeby "liny" wysoko poprowadzić to i tak mieliśmy problem z ich przerzuceniem przez, dość niski, konar
5.
6.
7.
8.
9.
10.
mnie tam sie bardzo podobają, kadry centralne - uzasadnione i dodają mocy kompozycji. Miałbym tylko 2 male zastrzeżenia - 1 bardzo mi się podoba ale uciałbym wyżej (w sensie połowa uda - nie w kolanie młodego) a dwójka trochę odbiega kolorem od reszty (jest cieplejsza). Ogólnie bardzo mi się podobają zdjęcia - proste i nie kombinowaneUżywałes TS'a czy freestylera :P bo sam się przymierzam
to cześć komentarza do pierwszych 4rech zdjęć![]()
D700 + 35 & 85
D610 + 28 & 50
wojtek87, co do kolorystyki masz rację, nie byłem do końca zbyt konsekwentny w obróbce.
Co do obiektywu: ani jeden ani drugiChoć przyznam, że mam chrapkę na TS'a, najbardziej widzi mi się 45tka ale muszę najpierw podpiąć i sprawdzić czy się dogadamy.
właśnie 1ka mnie zastanowila czy nie robiłeś jej 'połamańcem'a osobiście jestem zdecydowany na jakiś manual na gumie więc to tylko kwestia czasu
![]()
D700 + 35 & 85
D610 + 28 & 50
Mogą być bardzo fajne efekty.
11.
Ostatnio edytowane przez popi ; 28-10-2015 o 17:13
To może jeszcze jedno (żeby nie było, że kadr tylko centralny):
12.
Ostatnio edytowane przez popi ; 28-10-2015 o 19:10
Skontaktuj się z nami