Close

Strona 16 z 19 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 182

Domyślnie

Nigdzie się nie walnąłem!
    Odpowiedziałem SARKASTYCZNIE że miałem wyłączone gpu na SARKASTYCZNE pytanie valaskeza i tyle. To ty miałeś przeczytać pytanie valaskeza i zinterpretować moja odpowiedź.
    Takie same:
    Kompy identyczne, identyczny klip video, gpu acceleration włączone w obu przypadkach.
    Inne : karty graficzne i czas renderowania.

Częściej? Bez uśmieszków z przymrużeniem oka lepiej się czyta?

Domyślnie

Jak by tak każdy post na forum trzeba było interpretować to na nic takie posty. Nie tylko ja jak widać uznałem że to nie sarkazm z Twojej strony. Pisanie czytelniej nie boli. Tym bardziej, że buźka to była, ale u Velsakeza w pytaniu, sugerująca że być może wcale to porównanie nie było fair (cpu vs gpu), Twoja odpowiedź żadnych buziek nie miała, więc jakim cudem ktoś to ma interpretować jako sarkazm? Może te 3 kropki miały mnie na to naprowadzić?

Cytat Zamieszczone przez ShutterStill Zobacz posta
    Tak, ja miałem CPU tylko włączone...
    ;]

Domyślnie

Szkoda że nie wykorzystałeś energii na przeczytanie i zrozumienie mojego postu, gdzie tłumaczyłem test, zamiast doszukiwać się braku sensu w zdaniu, które było odpowiedzią na SARKASTYCZNE pytanie valaskeza. I tłumacze ci to kolejny raz (czyt. Post 147)

Domyślnie

Panowie, odpuśćcie sobie, nie ma o co się przepychać. Szczególnie w Internecie czasem można się źle zrozumieć ze względu na formę przekazu. Czasem używając ironii, sarkazmu, etc. trzeba się zastanowić czy w kontekście będzie to dobrze odczytane przez odbiorców.

Wyniki tego testu nie są zbyt zaskakujące. Radeon to podwójna karta, a video jest jednym z rzeczy które dobrze działa na zwykłych gamingowych kartach. Ciekaw jestem jak z renderowaniem grafiki 3D i obliczeniami matematycznymi. Spodziewam się, że przy niektórych typach obliczeń matematycznych ( mówię o wyższym poziomie, wiem, że dla procesora wszystko jest obliczeniami :P ) ta różnica może być sporo mniejsza. Niemniej jednak czasem się trzeba zastanowić co da lepsze rezultaty w stosunku do ceny i Quadro nie zawsze musi takiego porównania wygrać.

Ciekaw jestem, czy zestaw już złożony i opinii właściciela.
    Ciekawe jak by się na tym grało w minecrafta...
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Jeszcze meczycie się i udowadniacie, że X jest lepsze od Y o 2 promile?

Kurtz: taka maszyna do Minecrafta? Na niej można rozbijac białka na atomy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gALL Zobacz posta
    Kurtz: taka maszyna do Minecrafta? Na niej można rozbijac białka na atomy
    No wlasnie nie do konca. Jak chcesz rozbijac bialka na atomy to nikt sie nie bawi w pojedyncze workstation, tylko stawia sie superkomputer.
    Battlefront i Fallout 4 pojda na max detalach
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

No wlasnie nie do konca. Jak chcesz rozbijac bialka na atomy to nikt sie nie bawi w pojedyncze workstation, tylko stawia sie superkomputer.
    Dokładnie. Więc jednak maszyna do minecrafta
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Żeby kupować quadro k6000 za ponad 20 000 zamiast np 295x2 za 4k z groszami trzeba naprawdę wiedzieć po co się tą kartę kupuje, a przede wszystkim móc ją wykorzystać. Podejrzewam że to quadro w zastosowaniach do których został stworzony faktycznie zjada tego radeona na śniadanie. Z tym że nie są to z pewnością gry i tym podobne.
    ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    Ciekaw jestem, czy zestaw już złożony i opinii właściciela.
    Ciekawe jak by się na tym grało w minecrafta...
    Zestaw się składa, jak będzie to się pochwalę i wyglądem jak i wynikiem w PS.
    Niestety, na to pytanie u mnie nie będzie odpowiedzi .

Domyślnie

Witam,
    Czy te cudo już złożone?

Strona 16 z 19 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów