Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Urodziny Majki

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Chciałbym zobaczyć w kolorze, jak dla mnie wszystkie CZ-B to "smutne" jak na urodziny dziecka
    Ostatnio edytowane przez Mat0387 ; 18-10-2015 o 16:11

Domyślnie

Dlaczego czarno białe? Urodziny to wesoła okoliczność, w dodatku dzieciaki...rozumiem jeden dwa kadry dla urozmaicenia, ale wszystkie?
    Sony A7III + SY AF 35 1.4 + SY AF 85 1.4 + S 135 1.8 A

Domyślnie

Dołączam do przedmówców - wyprane z radości, zdjęcie 2 wygląda, jak wyjęty kadr z jakiegoś programu o patologicznych rodzinach, za płytka GO na 3, 7 do kosza za tą postać z lewej, a na 8 brak ostrości na buzi i uwaga ogólna - dzieci fotogfrafuj z poziomu ich oczu, a nie swoich - na kolana
    Ostatnio edytowane przez SerU ; 18-10-2015 o 19:30
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Zastanawiam się czy autor celowo prowokuje konwersją BW? Raczej trudno było spodziewać się innych reakcji niż to co do tej pory widać. Kolorowe dzieci i do tego kolorowo wymalowane!, a my mamy oglądać czarnobiałe wersje?
    Miało być "artystycznie" czy może jakieś inne uzasadnienie było powodem?
    Z uwagi na malunki na twarzach chętnie zobaczyłbym też kilka zbliżeń. Oczywiście nie w wersji BW.
    Ostatnio edytowane przez rawkik30 ; 18-10-2015 o 21:56
    Gościnnie.

Domyślnie

Proponuję pokazać te zdjęcia dzieciom z tej imprezy i spytać, czy im się podobają...

Domyślnie

Ja mam jeszcze jedną uwagę, a mianowicie ten podpis, Twoje logo...strasznie bije po oczach ( z wyjątkiem 5 i 6), zmienia lokalizacje itp.
    Sony A7III + SY AF 35 1.4 + SY AF 85 1.4 + S 135 1.8 A

Domyślnie

Czemu wszystko cz-b?

Domyślnie

Jestem ojcem dwójki radosnych maluchów i mnie te zdjęcia po prostu przygnębiają... Budzą emocje ale skrajnie odwrotne niż, zważywszy na kontekst, powinny.

Domyślnie

Dołączam do przedmówców: wersje kolorowe byłyby ciekawsze. A co do kolan to uważam, że nie wszystkie zdjęcia powinny być robione z pozycji zasugerowanej przez SerU (osobiście lubię portrety z góry), ale na pewno większość z nich taka powinna być.

Uprawnienia umieszczania postów