Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie [qualin] Maria i Klaudia

Kilka kadrów z sierpniowej sesji dwoch mlodych dziewczyn.
    Wiecej zdjec na blogu: http://lukaszkonieczny.blogspot.com/...-wiktoria.html

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Fajne, gdybym miał wybrać najlepsze to nr 3, choć drażni mnie ciutkę dół zdjęcia tj. ta krawędź od pomostu czy czegoś tam...
    Przy okazji, jakim szkłem było robione to zdjęcie? Sigmą 85, którą masz w podpisie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Fajne, gdybym miał wybrać najlepsze to nr 3, choć drażni mnie ciutkę dół zdjęcia tj. ta krawędź od pomostu czy czegoś tam...
    Przy okazji, jakim szkłem było robione to zdjęcie? Sigmą 85, którą masz w podpisie?
    Ta fota byla robiona Nikkorem 85 f/1.8D, ktorego juz sie pozbylem i na jego miejsce wskoczyl Samyang 85 f/1.4 Musze podpis zmienic bo faktycznie mozna z Sigma pomylic :P
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Mam wrażenie, że na nr 3 jest kiepska ostrość na modelce po prawej. Albo ślepnę...
    Fajnie wyszły zdjęcia, choć na nr 8 podszedłbym bliżej i bardziej wypełnij kadr modelką, ale myślę, że to już kwestia indywidualna

Domyślnie

2 i 3 bardzo przyjemne.

Domyślnie

Wybieram 2 i 8. Jak na sesję z dwoma pannami, brakuje mi czegoś bliższego. Czyżby tyle powabu w kadrze sprawiło, że bałeś się podejść bliżej?

Domyślnie

Jakos nie przepadam za waskimi i bliskimi kadrami :P

Obrobka na szybko :P Na blogu jest z troche inna obrobka

Ostatnio edytowane przez qualin ; 27-10-2015 o 00:09
    .

Domyślnie

Mnie się ogólnie podobają te zdjęcia Fajnie się je ogląda. Podoba mi się delikatna, subtelna, pastelowa obróbka.
    Modelki współgrają z otoczeniem, fajna stylizacja. Dziewczyny pozują naturalnie.

Na blogu co mi się rzuciło w oczy to przepalone słońce podczas zachodu.
    Ogólnie na plus

Domyślnie

dla mnie super , tez mam 1.8g nikkora ale chcialbym cos pokroju f2 135mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez satanica Zobacz posta
    dla mnie super , tez mam 1.8g nikkora ale chcialbym cos pokroju f2 135mm
    Ja miałem wersje D
    .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów