Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Domyślnie

znowu pstrykałeś przepompownię gazu?
    FED-2 + Industar 26M f2.8/50mm, FED-5 + Industar 61 L/D f2.8/52mm, Zenit TTL + Helios-44m f2/50mm. Nikon jakiś też się znajdzie.

Domyślnie

trzeba go bylo przez plecy i nauczyc kultury osobistej

Domyślnie

To jakiś tępy burak był ... może wróce do niego bez aparatu ... ';]

Dopisane :
    Lubie pstrykać duże supermarkety ... od zewnątrz. DLatego czasem ochrona z braku zajęć, wchodzi mi w ... kadr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez antonjo
    Ochroniarze już nie po raz pierwszy przeszkadzają mi robić zdjęcia ...
    A co pstrykałeś ?
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

'delikatnie' odejdę od tematu jeśli wypada /cham jeden jestem co widać na pierwszy rzut oka, wpada do piaskownicy i na dzieńdobry zamula / ale powiedzcie mi proszę jak zmniejszyć font albo i kolor jemu zmienić w tym moim podpisie nieszczęsnym? he?
    FED-2 + Industar 26M f2.8/50mm, FED-5 + Industar 61 L/D f2.8/52mm, Zenit TTL + Helios-44m f2/50mm. Nikon jakiś też się znajdzie.

Domyślnie

Supermarkety .. zresztą zaraz jade znowu ..

tym razem na drugą strone wisły. . .

Uważam że w marketach jest dużo ciekawych motywów, bo buduje się je według nowuych trendów (dużo kratek siatek, pasków ..), i sporo ludzi się kręci....

Biadzi >> poczytaj FAQ

Domyślnie

dużo kratek siatek, pasków ..
    Uważaj na morę

Domyślnie

antonjo.... czytalem o tym w foto-kurierze...
    jak ma cos do ciebie ze z parkingu robisz fotki, to zejdz z parkingu na publiczny chodnik, wtedy moze ci skoczyc, z publicznego chodnika mozesz fotografowac co tylko ci sie podoba, a ze masz dluga rure to na pewno siegnie do supermarketu...

gorzej z wnetrzem

Domyślnie

dobra.

Apropo publicznego chodnika.. fakt tak stanowi prawo. Ale ochrona często nie piśmienna, o czytaniu nie wspomniawszy. Jak on mi z tekstem

"wypad qrwa wypad" to co ja mu będe o prawie ... opowiadał.

Ochroniarze to tłuki... niestety.

Domyślnie

Biadzi >> poczytaj FAQ
    dzięki za kompletnie wyczerpującą odpowiedź. wciąż nic nie wiem. /nie dość że cham to ciemniak jakiś ze mnie/

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów