znowu pstrykałeś przepompownię gazu?![]()
Szukaj
znowu pstrykałeś przepompownię gazu?![]()
FED-2 + Industar 26M f2.8/50mm, FED-5 + Industar 61 L/D f2.8/52mm, Zenit TTL + Helios-44m f2/50mm. Nikon jakiś też się znajdzie.
trzeba go bylo przez plecy i nauczyc kultury osobistej![]()
To jakiś tępy burak był ... może wróce do niego bez aparatu ... ';]
Dopisane :
Lubie pstrykać duże supermarkety ... od zewnątrz. DLatego czasem ochrona z braku zajęć, wchodzi mi w ... kadr.
A co pstrykałeś ?Zamieszczone przez antonjo
pozdrawiam Sebastian
'delikatnie' odejdę od tematu jeśli wypada /cham jeden jestem co widać na pierwszy rzut oka, wpada do piaskownicy i na dzieńdobry zamula/ ale powiedzcie mi proszę jak zmniejszyć font albo i kolor jemu zmienić w tym moim podpisie nieszczęsnym? he?
FED-2 + Industar 26M f2.8/50mm, FED-5 + Industar 61 L/D f2.8/52mm, Zenit TTL + Helios-44m f2/50mm. Nikon jakiś też się znajdzie.
Supermarkety .. zresztą zaraz jade znowu ..
tym razem na drugą strone wisły. . .
Uważam że w marketach jest dużo ciekawych motywów, bo buduje się je według nowuych trendów (dużo kratek siatek, pasków ..), i sporo ludzi się kręci....
Biadzi >> poczytaj FAQ
antonjo.... czytalem o tym w foto-kurierze...
jak ma cos do ciebie ze z parkingu robisz fotki, to zejdz z parkingu na publiczny chodnik, wtedy moze ci skoczyc, z publicznego chodnika mozesz fotografowac co tylko ci sie podoba, a ze masz dluga rure to na pewno siegnie do supermarketu...
gorzej z wnetrzem
dobra.
Apropo publicznego chodnika.. fakt tak stanowi prawo. Ale ochrona często nie piśmienna, o czytaniu nie wspomniawszy. Jak on mi z tekstem
"wypad qrwa wypad" to co ja mu będe o prawie ... opowiadał.
Ochroniarze to tłuki... niestety.
dzięki za kompletnie wyczerpującą odpowiedź. wciąż nic nie wiem. /nie dość że cham to ciemniak jakiś ze mnie/Zamieszczone przez antonjo
Skontaktuj się z nami