Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Domyślnie Statyw samochodowy

Kiedyś wygrzebałem takie coś gdzieś w necie ...

Być może nie widać statywu super dobrze, ale zamysł jest taki że ów statyw ma zaczep na szybę, i opiera się o wewnętrzną część drzwi, tak iż można zamontować doń aparat wewnątrz samochodu ...

Teraz szukam tej strony, ale nigdzie nie moge znaleźć...

Domyślnie

Wejdz na www.foto7.com.pl i postaraj sie poszukac. Wiem ze maja w dystrybucji niemal wszystko w tej dziedzinie.

Domyślnie

Fsenks paal !

Taki statywik umożliwił by mi obcinanie wszystkich z dalekka ... A to lubbie.

znalazłęm też coś takzwanym "międzyczasie"

http://www.digitalfotoclub.com/produ...rt_185500.html

Domyślnie

IMO, dobra cena, ale wyglada tandetnie... Pamietaj co na tym bedziesz mial

Domyślnie

no wusnie... ciekawe czy udźwignie ? ...Nie widzimy wprawdzie czy to plastik czy cco .. Ale sam patent statywu w samochodzie, zainteresował mnie już dawno... Bardzo przydało by sie takie coś ..

Domyślnie

Ale jak będzie wiało lub jak sie ustawisz koło ulicy, to chyba autko będzie się bujać i drgać.

Domyślnie

zakładam że do co lepsiejszego ujęcia, parkujesz samochód.. wtedy, przynajmniej teoretycznie, nic nie powinno bujać ';]

Często mam ten problem, że nie mam gdzie "ustawić" aparatu, na dłuższe czasy .. nawet kupiłem sobie taki kieszonkowy statywik... ale i tak przydał bym się taki, jak wyżej .... sądze.

Domyślnie

Jak będzie dmuchać tak jak dzisiaj, to i tak będzie bujać (nawet jak się okopiesz)

Domyślnie Re: Statyw samochodowy

Cytat Zamieszczone przez antonjo
    Teraz szukam tej strony, ale nigdzie nie moge znaleźć...
    Manfrotto coś takiego klepie. Jest wersja na przysawkę do szyby (241V) i imadło (155RC). Dużo gadżetów tego typu mają, ale jak z dostępnością tych wynalazków w naszej kochanej kraine jest to nie wiem.
    pozdrówka
    szymon

Domyślnie

No fakt jest nie ciekawie...

Wziąłem dziś wolny dzień, który chciałem poświęcić na pstrykanie i testowanie nowego szkła.. Pojechałem w pare miejsc.. ale nie moge ufocić nic ciekawego. WKońcu przegonił mnie jakiś burak podający się za ochroniarza ...

" ...wypad qrwa wypad.. " usłyszałem ...

co za hamstwo ! !

Ochroniarze już nie po raz pierwszy przeszkadzają mi robić zdjęcia ...

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów