Szukaj
wypowiem sie tylko na temat 4, bo dosyc mi sie podoba, a pozostałe nie przypadają mi do gustu...
wg mnie linia profilu modelki powinna stanowić ciągłość z jej dekoltem, czyli nie powinna tak nagle odchylać się ku tyłowi (cynicznie powiem, że można poprawić to w ps) żeby wyeksponować ciągłość jej skóry powinno się też usunąć kosmyk z szyii, ale generalnie podoba mi się
![]()
drugie mi sie podoba.. naprawde super
na 4 ostrosc z oczu uciekla...
ogolnie 3+ z 5
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
ni euwazasz ze to foty sa dosc mocno wulgarne? jaki byl cel kadru z reka wsadzana miedzy uda? nie zeby i si enie podobalo .. tak tylko pytam
technicznie - stanowczo dwojka
tak sa wulgarne, mialy byc wulgarne i erotyczne - z tego co mowisz to chyba po czesci udalo mi sie sprostac kryteriom tej sesji
pozdrawiam
www.adampejas.com
Ostatnie podoba mi sie najmniej.
I chyba cos jest zemna nie tak bo sesja nie wydala mi sie 'wulgarna'
:]
Nemeth: i to jest wlasnie to ,jedni widza wulgaryzm ... inni erotyke a jeszcze kto inny zobaczy co innego ..... i o to chyba właśnie chodzi ...o własną interpretacje
pozdrawiam
www.adampejas.com
2. przecietny kadr, przecietne upozowanie i mimika, włosy jw, tani sztafaż, złe oswietlenie skóry wydobywające mało ponetne, bo mało elastyczne uwarunkowania skóry modelki
3. przecietny i wulgarny kadr, tani sztafaż, niedoświetlona twarz, mina bez wyrazu, niechlujne uczesanie
4. pisałem
5. poprawny kadr, niewłaściwie oświetlona skóra rąk, niedopracowana skóra nóg, uczesanie i wyraz twarzy ok
6. oświetlenie uczesanie obróbka wg mnie tandetne, kadr spoko
Skontaktuj się z nami