Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Karolina

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    www.adampejas.com

Domyślnie

wypowiem sie tylko na temat 4, bo dosyc mi sie podoba, a pozostałe nie przypadają mi do gustu...
    wg mnie linia profilu modelki powinna stanowić ciągłość z jej dekoltem, czyli nie powinna tak nagle odchylać się ku tyłowi (cynicznie powiem, że można poprawić to w ps ) żeby wyeksponować ciągłość jej skóry powinno się też usunąć kosmyk z szyii, ale generalnie podoba mi się

Domyślnie

drugie mi sie podoba.. naprawde super

na 4 ostrosc z oczu uciekla...

ogolnie 3+ z 5
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

sailor
    Gość

Domyślnie

ni euwazasz ze to foty sa dosc mocno wulgarne? jaki byl cel kadru z reka wsadzana miedzy uda? nie zeby i si enie podobalo .. tak tylko pytam
    technicznie - stanowczo dwojka

Domyślnie

tak sa wulgarne, mialy byc wulgarne i erotyczne - z tego co mowisz to chyba po czesci udalo mi sie sprostac kryteriom tej sesji
    pozdrawiam
    www.adampejas.com

Domyślnie

1ka 2ka trafia do mnie niesamowicie albo działa na mnie tak reszta juz mniej
    emeryt

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pejo Zobacz posta
    tak sa wulgarne, mialy byc wulgarne i erotyczne - z tego co mowisz to chyba po czesci udalo mi sie sprostac kryteriom tej sesji
    pozdrawiam
    wulgarne owszem .. do erotyzmu moim skromnym zdaniem im bardzo daleko. ale kazdy ma na szczescie inne jego pojecie. dzieki temu rozne zdjecia mogoa byc uznane za dobre.
    pozdrawiam i sukcesow zycze

Domyślnie

Ostatnie podoba mi sie najmniej.
    I chyba cos jest zemna nie tak bo sesja nie wydala mi sie 'wulgarna'
    :]

Domyślnie

Nemeth: i to jest wlasnie to ,jedni widza wulgaryzm ... inni erotyke a jeszcze kto inny zobaczy co innego ..... i o to chyba właśnie chodzi ...o własną interpretacje

pozdrawiam
    www.adampejas.com

Domyślnie

myślałem, że ktoś to zrobi, ale chyba nikomu się nie chce...
    1. przecietny kadr, przecietne upozowanie, włosy robią wrażenie nie umytych, kolorystyka i oswietlenie zbyt ubogie do fotografii erotycznej
    2. przecietny kadr, przecietne upozowanie i mimika, włosy jw, tani sztafaż, złe oswietlenie skóry wydobywające mało ponetne, bo mało elastyczne uwarunkowania skóry modelki
    3. przecietny i wulgarny kadr, tani sztafaż, niedoświetlona twarz, mina bez wyrazu, niechlujne uczesanie
    4. pisałem
    5. poprawny kadr, niewłaściwie oświetlona skóra rąk, niedopracowana skóra nóg, uczesanie i wyraz twarzy ok
    6. oświetlenie uczesanie obróbka wg mnie tandetne, kadr spoko

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów