Szukaj
Zdjęcia sympatyczne. Modelka też. Tylko MZ ostrość z oczu poszła sobie w las. Jedynka na buzi mydlasta. Przy większych zbliżeniach /2, 3/ warto cerę jeszcze bardziej wygładzić. Albo lepszy makijaż albo PS. Panie są czułe na tym punkcie. Ostatnie w tle leci w lewo - dół. Z parasolką brakuje więcej prawej strony. Strasznie ciasno się wydaje. Zwłaszcza przy olbrzymiej plamie żółtego. Najlepsza chyba 2. Pomysł ciekawy, warto pociągnąć dalej.
Ostatnio edytowane przez amirez ; 07-10-2015 o 14:07
Tutaj jest... podpis
1-ka fajna, szkoda że nieostra. Dodatkowo wyczyściłbym i trochę wyprasował spódnicę.
2-ka lepsza, ale widziałbym więcej dołu.
3-ka spoko.
4-ka - szkoda, że parasolka mało kolorowa. Widziałbym coś takiego i byłoby superhttp://images49.fotosik.pl/1006/30ad9e027605dd95med.jpg
5-ka - modelka wygląda niekorzystnie - wydaje się być 3 razy grubsza.
a mi się wydawało że w miarę ostre są...wiadomo, mogą być ostrzejsze, ale nie jest aż tak źle chyba?
D750/d700+ tokina 16-28/2.8 + 85/1.8g + sigma 50/1.4 hsm ex+ Genesis Stroboss 58n
Lepiej niż ostatnio. Fajna modelka. Dla mnie 1, 2 i 4 najlepsze. Można bardziej nad skórą popracować, a szczególnie nad czerwonawym nosem.
D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
http://500px.com/arekkruszka
FB MM
Dwójka najlepsza (jak wspominali koledzy, lekko nad skórą popracować i będzie extra!). Kolor parasolki chciałam przemilczeć, ale nie mogę: nie pasuje i psuje całkiem fajne ujęcie!
Fajna modelka.
Chłopaki wnikają w niuanse techniczne a zdjęciom po prostu brak klimatu. Od razu widać że panna jest spięta i zdenerwowana.
Przy okazji - gdzie podziały się ostrość oraz kontrast?
No spięta bo 1 raz..następny będzie lepiej
Fakt...kontrast można by podbić...wtedy lekko ostrzejsze mi się wydają też.
dzęki
D750/d700+ tokina 16-28/2.8 + 85/1.8g + sigma 50/1.4 hsm ex+ Genesis Stroboss 58n
podoba mi sie dwojka, bo ja wogole lubie ciasne kadry i twarz, widac faktycznie spiecia, ale to juz ktorys z kolegow proponowal cos na rozluznienie modelce zaaplikowac, i rozsmieszycw sumie pod koniec mi sie pracuje najlepiej, tyle ze zmeczenie obu materialow juz jest
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
Skontaktuj się z nami