Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Vernazza II

Domyślnie Vernazza II

I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Ma pewien klimat... dzięki tej tonacji taki trochę przedwojenny Przydałoby się jednak więcej dołu - jest tam kilka uciętych elementów, które mnie niepokoją.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Faktycznie, jest klimatycznie, chociaż gdyby najjaśniejsze partie podciągnąć o 0,3-0,6 EV, to mogłoby być trochę pogodniej. Ucięte elementy mi nie przeszkadzają.

Domyślnie

Zawsze to mówię: gdzieś ciąć trzeba - albo lepiej, albo gorzej, ale trzeba

Tutaj cięcie mi nie przeszkadza. Kadr OK, zdjęcie ma klimat, ale nie jest tak dobre, jak te które tu wcześniej pokazywałeś.

Dygresja: Ojj...przypomniało mi się właśnie to przy uchylonych drzwiach z zabawką i książkami na regale..."Gdy dzieci już śpią", czy jakoś tak to szło
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

dziekuje za odwiedziny i komentarze.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Fajna fotografia. Dobre kadrowanie, które nie naruszyło w mojej ocenie żadnego istotnego elementu. Może jedynie trochę dużo się dzieje, ale biorąc pod uwagę temat i użycie szerokiego kąta trudno, aby było inaczej. Chyba właśnie z tego względu, zdjęcie Wenecji z mostkami podobało mi się bardziej.
    Ostatnio edytowane przez mcleod ; 15-10-2015 o 20:23

Uprawnienia umieszczania postów