Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Dunseverick Waterfall

Irlandia Północna
    Co.Antrim

Pozdrawiam
    Rafal
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

wspaniałe foto. nie ma do czego się przyczepić
    JumboX
    D750, D90, N18-35G, N28-105D IF, N35 1.8G, N50 1.8G N851.8D, S150 2.8, T150-600, SB-900

Domyślnie

Skąd ta woda się wylewa ?! Niby nic , a leje się z każdej strony Fajne warunki i kolorki

Domyślnie

chyba za gesty filtr.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jumbox Zobacz posta
    No... Bo na wszystko można patrzeć... Na chmury... Na zieleń na pagórku... Na skały i świecącą roślinność na nich... I nawet na "żółty " wodospad centralnie...
    Nie ma się do czego przyczepić, więc i ja nie będę...

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za komentarze.
    Dziękuję, ale nie mówmy hop
    Skąd ta woda się wylewa ?! Niby nic , a leje się z każdej strony Fajne warunki i kolorki
    Rzeka prowadzi od mostka w dół, jak odwiedziliśmy to miejsce z kolegą to poziom wód w rzekach był dość wysoki i rwący.
    Dla tego wszędzie się lało gdzie mogło.
    chyba za gesty filtr
    Cóż, ja jestem zadowolony. Mam krótsze czasy ale nie najlepiej to wyglądało, szczególnie w miejscu gdzie jest ocean.
    Słońce świeciło już na niebie i na pagórkach, zaś woda wciąż w cieniu.
    No... Bo na wszystko można patrzeć... Na chmury... Na zieleń na pagórku... Na skały i świecącą roślinność na nich... I nawet na "żółty " wodospad centralnie...
    Nie ma się do czego przyczepić, więc i ja nie będę...
    Skromnie napisane, aczkolwiek pociągnę za język :P skoro powiedziano "A" - chodzi mi o kompozycję, co takiego ciekawego mógł byś zaproponować?
    Dodam że chętnie zobaczę, możesz użyć mojego zdjęcia i wykadrować.
    Co do kolorów to nie wnikam, każdy ma inny gust i tu na pewno się nie porozumiemy aczkolwiek jak byś rozwinął myśl to oczywiście chętnie wysłucham.
    I nawet na "żółty " wodospad
    Pisząc to nie obrażając Cię, mało jeszcze widziałeś
    Wodę jeśli bym pokazał w oryginale jaka była, nikt by mi nie uwierzył - nawet dla mnie nie pasowała, mało naturalna.

Pozdrawiam
    Rafal

Domyślnie

Rafał, Jak zwykle nie ma się do czego przyczepić, wszystko ładnie poukładane, z resztą jak zawsze u Ciebie Co do wody, wystarczy że ktoś podpiął się do rzeczki i już woda będzie w innym kolorze z wiadomych powodów, to taki żarcik oczywiście.
    A na poważnie, nawet jeśli miało być to nie naturalnie, to mimo wszystko gdyby była biała(jak na dole) to MZ nie byłoby takiego efektu.
    I proszę mnie nie "ciągnąć" za język Panie Kolego

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Hehe, ok będę milczał
    Jak ktoś ma FB, to moze podejrzeć tę herbatkę
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez biegly ; 05-10-2015 o 15:37

Domyślnie

Dobra perspektywa i uchwycenie kadru, kolory świetnie oddane i klimacik. Jak zwykle w Twoich rejonach chciałbym być patrząc na Twoje prace
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Dobra perspektywa i uchwycenie kadru, kolory świetnie oddane i klimacik. Jak zwykle w Twoich rejonach chciałbym być patrząc na Twoje prace
    Paweł, to w takim razie jest Nas dwóch, trzeba wziąć plecak i się wybrać w Rafała okolice, może akurat wyjdzie nam coś lepiej

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów