Szukaj
wspaniałe foto. nie ma do czego się przyczepić
JumboX
D750, D90, N18-35G, N28-105D IF, N35 1.8G, N50 1.8G N851.8D, S150 2.8, T150-600, SB-900
Skąd ta woda się wylewa ?! Niby nic , a leje się z każdej stronyFajne warunki i kolorki
![]()
chyba za gesty filtr.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Dziękuję wszystkim za komentarze.
Dziękuję, ale nie mówmy hopwspaniałe foto. nie ma do czego się przyczepić
Rzeka prowadzi od mostka w dół, jak odwiedziliśmy to miejsce z kolegą to poziom wód w rzekach był dość wysoki i rwący.Skąd ta woda się wylewa ?! Niby nic , a leje się z każdej strony Fajne warunki i kolorki
Dla tego wszędzie się lało gdzie mogło.
Cóż, ja jestem zadowolony. Mam krótsze czasy ale nie najlepiej to wyglądało, szczególnie w miejscu gdzie jest ocean.chyba za gesty filtr
Słońce świeciło już na niebie i na pagórkach, zaś woda wciąż w cieniu.
Skromnie napisane, aczkolwiek pociągnę za język :P skoro powiedziano "A" - chodzi mi o kompozycję, co takiego ciekawego mógł byś zaproponować?No... Bo na wszystko można patrzeć... Na chmury... Na zieleń na pagórku... Na skały i świecącą roślinność na nich... I nawet na "żółty " wodospad centralnie...
Nie ma się do czego przyczepić, więc i ja nie będę...
Dodam że chętnie zobaczę, możesz użyć mojego zdjęcia i wykadrować.
Co do kolorów to nie wnikam, każdy ma inny gust i tu na pewno się nie porozumiemy aczkolwiek jak byś rozwinął myśl to oczywiście chętnie wysłucham.
Pisząc to nie obrażając Cię, mało jeszcze widziałeśI nawet na "żółty " wodospad![]()
Wodę jeśli bym pokazał w oryginale jaka była, nikt by mi nie uwierzył - nawet dla mnie nie pasowała, mało naturalna.
Pozdrawiam
Rafal
Rafał, Jak zwykle nie ma się do czego przyczepić, wszystko ładnie poukładane, z resztą jak zawsze u CiebieCo do wody, wystarczy że ktoś podpiął się do rzeczki i już woda będzie w innym kolorze z wiadomych powodów
, to taki żarcik oczywiście.
A na poważnie, nawet jeśli miało być to nie naturalnie, to mimo wszystko gdyby była biała(jak na dole) to MZ nie byłoby takiego efektu.
I proszę mnie nie "ciągnąć" za język Panie Kolego![]()
Skontaktuj się z nami