dopieo 3 mowi po co to okablowanie modelki, za to jej tu mina... zreszta, wszedzie ta dziwna mina, ale moze ona juz tak ma?
Szukaj
dopieo 3 mowi po co to okablowanie modelki, za to jej tu mina... zreszta, wszedzie ta dziwna mina, ale moze ona juz tak ma?
D700 i 800 oraz trochę jeszcze więcej
Ostatnio edytowane przez sruba ; 28-01-2016 o 23:14
http://marcinciepielewski.pl/
Instagram: Marcin Ciepielewski
Facebook: Marcin Ciepielewski - Images of Passion
Myślę, że nie o samo nabijanie licznika tu chodzi, ale o to że trzeba jakoś zasłużyć na tę giełdę![]()
juz tylko 25 postow i bede kupowac, sprzedawac, kupowac, sprzedawac... wszystko wykupie, wszystko wyprzedam... drzyjcie!!!
a nie przyszlo wam do glowy, ze najprosciej w swiecie oceniam zdjecia...
Czytałeś może cały wątek?
Moje przypuszczenia o zdjęciach potwierdziły się.
Zdjęcia akurat mi się podobają. Nie dlatego, że moje przypuszczenia się potwierdziły, lecz dlatego, że widać na nich, jaką osobą jest fotografowana dziewczyna.
Widać, czym się zajmuje oraz to, że nie jest przyzwyczajona do pozowania przed aparatem. Czuć fragment jej osobowości. A takie zdjęcia lubię najbardziej, takie, na których widać osobowość. Pozy, jak pozy, jak prawie wszędzie bez znaczenia. Ale czuć to napięcie, na linii ona-obiektyw-odbiorca.
Niepewność, nieśmiałość... A na ostatnim zdjęciu już naturalnie, swobodnie.
Kilka zdjęć, a tak wiele informacji. Jakbyś robił jej zdjęcia, będzie wyglądała jak na trzech pierwszych. Ci, którzy ją znają i ona ich, widzą ją jak na zdjęciu czwartym...
Aż nie mogę zrozumieć, dlaczego tak mało wnioskujesz z tych zdjęć.
Z ciekawości przejrzałem większość z twoich wpisów, komentarzy, "ocen" zdjęć (bo twoich zdjęć niestety nie znalazłem)... Poza tym, że - jak już napisałem - ciężko jest je zrozumieć, bo są nafaszerowane błędami językowymi i gramatycznymi (o ortografii już nawet nie wspomnę), to niestety niewiele wnoszą... Rzucone komentarze, niektóre w założeniu miały być chyba dowcipne (ale nie są), pozbawione jakiegoś głębszego sensu, myśli, pourywane zdania... Dla mnie to jest bełkot, a nie ocena zdjęć, trudno się do tego w jakikolwiek sposób odnieść...
http://marcinciepielewski.pl/
Instagram: Marcin Ciepielewski
Facebook: Marcin Ciepielewski - Images of Passion
no popatrz, a jednak ci sie udalo![]()
Skontaktuj się z nami