Jak się nie da inaczej, to kiepskie zdjęcie nazwie się artystyczną prowokacją, manifestem, happeningiem.... Można i tak![]()
Szukaj
Jak się nie da inaczej, to kiepskie zdjęcie nazwie się artystyczną prowokacją, manifestem, happeningiem.... Można i tak![]()
Kolega to ma jakieś takie "dziwne" zapędy. A to by zamykał nieswoje wątki, a to wyrywał zdania z kontekstu, chciał żeby wszyscy "myśleli" jak On, wypowiadał się za innych...
To zaczyna być niepokojące.
Dałem się sprowokować i kliknąłem...![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
To nie wycieczka personalna tylko brutalna prawda.
Co poeta miał na myśli sprawą poety jest. Ale chamstwa tolerować nie można. Epitety i wulgaryzmy zostały nagrodzone, najgorsze śmieci poszły do kosza. Proszę o komentowanie zdjęcia lub odsunięcie rąk od klawiatury. Miłego dnia.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
czyszczenie wątku potrzebne, ale szerzej patrząc, to temu działowi chyba nic nie pomoże - jeden ciekawy wątek długoterminowy Kartofelindera, coś interesującego raz na kilka miesięcy i prawie zerowy brak odbiorców - widzących, nie patrzących
A ja bardzo lubię zdjęcia kolego wpkx. Dla mnie łączy je to, że nie są na czasie. Są jednak opowieścią o czasie. Happening czy nie - warto się im przyglądać. Czy to dziwacznym parasolkom, czy temu na co spoglądają przechodnie a czego my nie widzimy lub szerzej otaczającemu nas chaosowi i pstrokaciźnie. Jesteśmy częścią właśnie takiego zaściankowego świata. Co widać na zdjęciu i w wielu komentarzach.
Skontaktuj się z nami