Close

Strona 6 z 18 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 172

Wątek: Kadr centralny

Domyślnie

Jak się nie da inaczej, to kiepskie zdjęcie nazwie się artystyczną prowokacją, manifestem, happeningiem.... Można i tak
    Pozdrawiam, Czarek
    blog
    instagram
    instagram2

Domyślnie

Kolega to ma jakieś takie "dziwne" zapędy. A to by zamykał nieswoje wątki, a to wyrywał zdania z kontekstu, chciał żeby wszyscy "myśleli" jak On, wypowiadał się za innych...
    To zaczyna być niepokojące.

Domyślnie

Jak dla mnie to wszystkie jego zdjęcia są słabe. No chyba, że tych normalnych nie pokazuje.

Domyślnie

Dałem się sprowokować i kliknąłem...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vid3 Zobacz posta
    Czy dobrze rozumiem ? : jeżeli ktoś pokazuje szczyt swoich możliwości to to jest gniot.
    To jest gniot, tylko nie wiadomo w jakich kategoriach należy go rozpatrywać, ale obawiam się, że... autor po prostu nie potrafi stworzyć nic ciekawszego i wraz ze swoją posłuszną armią piesków z TWA egzaltują się "artyzmem" tych zdjęć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zelber Zobacz posta
    (...) i wraz ze swoją posłuszną armią piesków z TWA (...)
    Kolejna wycieczka, tym razem do... no właśnie. Teraz napisz, kogo tak kulturalnie nazwałeś.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

To nie wycieczka personalna tylko brutalna prawda.

Domyślnie

Co poeta miał na myśli sprawą poety jest. Ale chamstwa tolerować nie można. Epitety i wulgaryzmy zostały nagrodzone, najgorsze śmieci poszły do kosza. Proszę o komentowanie zdjęcia lub odsunięcie rąk od klawiatury. Miłego dnia.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

czyszczenie wątku potrzebne, ale szerzej patrząc, to temu działowi chyba nic nie pomoże - jeden ciekawy wątek długoterminowy Kartofelindera, coś interesującego raz na kilka miesięcy i prawie zerowy brak odbiorców - widzących, nie patrzących

kl
    Gość

Domyślnie

A ja bardzo lubię zdjęcia kolego wpkx. Dla mnie łączy je to, że nie są na czasie. Są jednak opowieścią o czasie. Happening czy nie - warto się im przyglądać. Czy to dziwacznym parasolkom, czy temu na co spoglądają przechodnie a czego my nie widzimy lub szerzej otaczającemu nas chaosowi i pstrokaciźnie. Jesteśmy częścią właśnie takiego zaściankowego świata. Co widać na zdjęciu i w wielu komentarzach.

Strona 6 z 18 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów