Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Lena...

Domyślnie Lena...

***Zapraszam***

Uwagi i krytyka mile widziana.
    Pozdrawiam
    Janusz

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Jak dla mnie kolor oczu jest zbyt nienaturalny. Właściwie na tym zdjęciu widzę tylko oczy, ciężko spojrzeć gdzie indziej.
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

Stary chłop jestem, ale do dziś się boję dzieciaków z filmu "Dzieci kukurydzy"
    Mam nadzieję, że nie weźmiesz tego żartu za bardzo do siebie. Po prostu uważam, że tego typu "obróbka oczna" jest mocno przesadzona.

Domyślnie

To chyba nie były dzieci kukurydzy, tylko dzieci kosmitów! A przynajmniej tak ja zapamiętałem - takie przedwcześnie dorosłe, przemądrzałe blondasy posługujące się telepatią - z czasów, kiedy kręciło się filmy czarnobiałe i to jeszcze nei była oznaka 'artyzymu'...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

pompon to ty stary zgred jesteś skoro pamiętasz ten film.
    ale ten kadr nie pochodzi z filmu Dzieci Kukurydzy z 1984 roku.
    Pamiętam ten film doskonale , jego fabułę itp. ale nie pomne tytułu.
    Produkcja ca. lata 60-te
    Ostatnio edytowane przez zoom2 ; 26-09-2015 o 13:14

Domyślnie

Fakt, pomyliłem filmy.

Domyślnie

esperal, dzięki za sciągę. O dziwo film ma nową wersje z 1995 pierwotna 1960

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zoom2 Zobacz posta
    pompon to ty stary zgred jesteś skoro pamiętasz ten film.
    Jak w kinie była premiera, to byłem za stary żeby chodzić na filmy dla dzieci... Dlatego film pamiętam z powtórek w telewizorze.

Esperal - TAK! To był ten film...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Nie no, obrażać się nie ma o co komuś się podoba, innym nie. Jakoś przeżyje ja tych filmów nie widziałem, wiec może stąd taka obróbka oczu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów