Szukaj
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
proszę bardzo:
https://www.flickr.com/photos/110624744@N04/
Dwa tygodnie temu miałem to samo. Założyłem nowe konto na yahoo, napisałem do pomocy, że w związku z nowym kontem nie mam dostępu do swojego starego flickr'a. Podałem nazwę konta na flickr, odpisali mi, na jakiego maila założyłem konto. Oczywiście hasła nie pamiętałem, więc wysłali mi zestaw dwóch "tajnych" pytań, na które się odpowiadało zakładając konto. Całe szczęście przypomniałem sobie odpowiedzi i w ten sposób odzyskałem dostęp do flickr. Później dodałem opcję telefonicznej weryfikacji konta, przysłali kod i teraz mój telefon w razie czego pomoże mi odzyskać dostęp.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
możesz połączyć sobie z telefonem albo dodać alternatywny mail (najlepiej taki którego często używasz). Ja niestety tak nie zrobiłem.
no właśnie znalazłem forum z pomocą:
https://www.flickr.com/help/forum/en...8502474/page8/
napisałem, zobaczymy co będzie.
Właśnie się zorientowałem, że też zapomniałem swojego hasła. Dobrze, że jeszcze przeglądarka ja pamięta (więć na razie jeszcze mogę sprawdzić), ale jak zapomni, będzie podobna kicha.![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
A nie proście zapisać sobie hasło?![]()
Tak, wiem... Problem z tym, że uciekając przed śledzącym mnie zewsząd Wielkim Bratem ja mam tyle alternatywnych kont, że powoli straciłem z oczu, które jest to niealternatywne. A jakbym dobrowolnie miał im dać im swój numer telefonu, to by mi prędzej słuchawka uschła.
Na razie jakoś sobie radzę, ale widzę, ze powoli trza się zająć robieniem porządków w tych wszystkich hasłach, loginach, i tak dalej... Czasem tęsknię do czasów, kiedy jedynym ważnym hasłem było PPP, z tym, że wtedy niestety prędkości przesłu nie porażały.![]()
pozdrawiam bombelkowo
Nic z tego panowie. Jeżeli przez długi czas do konta się nie zagląda-traci się je !
Skontaktuj się z nami