Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie problem z kontem na flickr

Hej hej,
    Wie ktoś, jak można odzyskać konto jeżeli zapomniałem ID i hasło na flickr? Próbowałem znaleźć jakiś kontakt do tego serwisu w pomocy ale nie mogę nic znaleźć. Jakiś czas temu znalazłem formularz z opinia czy coś takiego (dokładnie nie pamiętam co to było) i napisałem swój problem i bez odzewu. Miał ktoś taki problem? Albo czy ktoś wie gdzie znaleźć jakiegoś konkretnego maila do nich aby mi przypomnieli ID i zresetowali hasło? Albo podpięli do mojego nowego maila na yahoo?

Kiedyś tam nawrzucałem sporo zdjęć, później nie logowałem się i zapomniałem tego maila i hasło...

Z góry dzięki za pomoc.

Domyślnie

Miałem identyczną sytuację. Podobnie jak ty próbowałem. Efekt to stracone konto i założenie nowego. Ani nie potrafiłem odzyskać ani nie potrafiłem zrozumieć dlaczego nie potrafię.
    Trochę to było frustrujące i vqrviające.

Domyślnie

co ja bym zrobil... sprawdzil wszystkie znane sobie maile, poszukal po tagach, datach, exifach fotek na flickru, jak ujrzalbym swoja fotke, wszedlbym na profil, troche dlubania ale wykonalne
    Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
    www.smooth.photography/vs13

Domyślnie

Jak wpisuję w Google swoje nazwisko to mam foty z Flickr w pierwszych wynikach wyszukiwania. Jak zamiast imienia i nazwiska wymyśliłeś coś innego to wrzucić do wyszukiwarki grafiki Google jedno ze zdjęć, które tam opublikowałeś i odnajdziesz swoje konto. Później tylko odzyskiwanie hasła i po problemie.
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Konto mam z moim imieniem i nazwiskiem i nie mam problemu go odnaleźć. W tym problem, że nie pamiętam swojego maila na yahoo, które było "spięte" z tym kontem na flickr.

Ogólnie to założyłem nowe konto, ale trochę mnie to denerwuję że to stare jest wysoko pozycjonowane w google, a tego nowego w ogóle nie widać.

Domyślnie

czyli masz nazwe konta na yahoo? moze w prywatnych kluczach masz zapisane na kompie, przekopac trzeba
    Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
    www.smooth.photography/vs13

Domyślnie

Mam ustawione że nazwa konta się nie pokazuje, jest tylko moje imię i nazwisko (napisane osobno z polskimi znakami). Gdybym miał nazwę to pewnie dałbym rade odzyskać konto

Domyślnie

A czy jak wejdziesz na strone profilu to w adresie nie ma nazwy konta?

Domyślnie

no właśnie nie ma nawet jak wysyłam wiadomość do siebie z nowego konta to w skrzynce też się nie pokazuje. Chyba miałem jakieś beznadziejny nick i chciałem go ukryć i teraz mam problem żeby się zalogować

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skippy Zobacz posta
    A czy jak wejdziesz na strone profilu to w adresie nie ma nazwy konta?
    Normalnie powinna byc.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów