Szukaj
Elegancko to zrobiłeś. Podoba mi się kadr, porządek w kadrze mimo tego że fishem łapie się dużo bałaganu (bo to jest fish, prawda?), konwersja nie gubiąca szczegółów, chropowate ziarno, i nawet ładnie gra ta cienka ramka. Nawet nie spodziewałem się, że stać mnie na tyle entuzjazmu![]()
Bardzo elegancki obraz. Prawie abstrakcja geometryczna. Podoba mi się kompozycja. Dynamiczna, a jednocześnie harmonijna. Świetne.
Dzięki bardzo, za komentarze. Fajnie, że moja wizja tego miejsca przypadła Wam do gustu.
creep, tak to fiszka. Wiele mam zdjęć tych schodów. Pewnie jak każdy kto był w tym miejscu. Poczyniłem sporo prób i szerokimi i węższymi szkłami, ale nigdy jakoś z efektu zadowolony nie byłem. Pełno przeszkadzajek, ludzi. Zawsze za wazko lib za szeroko. I jakoś ostatnio miałem przy sobie rybkę. Spojrzałem przez wizjer i bardzo mi się spodobało co w nim zobaczyłem.
Jeszcze raz dzięki![]()
Fuji
Podoba mi się ta surowizna. Bardzo![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Dobrej zdjęcie, ślimak ładnie pokazany, konwersja również mnie przekonuje. Trochę rozprasza mnie tło, ale może to efekt przyzwyczajenia do typowego ujęcia tego rodzaju tematu.
Za poprzednikami - bardzo udane zdjęcie.
Ten pion zawiera w sobie 2 niezłe kwadraty: jeden rozpoczynający się od góry, drugi - od dołu![]()
Przyłączam się do ocen pozostałych.
Chciałabym mieć takie zdjęcie na ścianie w domu, mogłabym się na nie gapić - serio.![]()
amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.
Przyjemne w odbiorze, podoba się, widać że wszystko przemyślane i poukładane
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Skontaktuj się z nami