Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Poziom 4000+

Domyślnie Poziom 4000+

Zapraszam.
    d300

Domyślnie

Ależ pięknie ten oświetlony śnieg wygląda. Co do kadrowania to spróbowałbym cropa rezygnując z bladego nieba na korzyść głównego masywu i tych ludzi na zboczu.

Domyślnie

Miejscówka, dokładnie 4000+ ? Czy też podając nie dokładnie 4810,45 m n.p.m. Widoczek super, podoba mi się.
    Takie obrazki coraz bardziej przekonują mnie by nabyć tego "kulpiksa" na wycieczki w góry. Troszkę kg mniej niż lustro a obecność raw powoduje że aparacik robi się przyjazny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merkator Zobacz posta
    Miejscówka, dokładnie 4000+ ? Czy też podając nie dokładnie 4810,45 m n.p.m. Widoczek super, podoba mi się.
    Takie obrazki coraz bardziej przekonują mnie by nabyć tego "kulpiksa" na wycieczki w góry. Troszkę kg mniej niż lustro a obecność raw powoduje że aparacik robi się przyjazny.
    Szczyt na zdjęciu to Aiguille de Bionnassay, z poziomu ok 4200.
    Na poziomie 4810 było tak:

i tak:

więc mam niedosyt i coś do zrobienia w przyszłym roku.
    Z"kulpiksa" ogólnie jestem zadowolony, ale to wraz nie jest to, co bym chciał.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez smutniacha ; 21-09-2015 o 21:23
    d300

Domyślnie

a friendy to po co na te wycieczke targales? No chyba ze schodziles blankiem z "czegos"? ale znowu szpeju (na zdjeciu) masz skromnie jak na wspin.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zoom2 Zobacz posta
    a friendy to po co na te wycieczke targales? No chyba ze schodziles blankiem z "czegos"? ale znowu szpeju (na zdjeciu) masz skromnie jak na wspin.
    Miałem na wycieczce dwóch "friendów" jeden to Tomek, a drugi Paweł, sami się wtargali.
    Liczę na komentarze na temat zdjęcia z początku wątku.
    Pozdrawiam
    d300

Uprawnienia umieszczania postów