Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Takie komentarze dostałeś za to super zdjęcie więc co ja mogę. Pogratulować tylko Zatem gratuluję
    Fuji

Domyślnie

Nasłodzili Ci proszę Pana, że nie wypada się nie "dorzucić".
    Zresztą z innej strony swoją opinię wyrażałem i podtrzymuję. W pozytywnym słowa znaczeniu zazdraszczam coraz mocniej...
    NIKON

Domyślnie

Dawno mnie nie było, a tu taki ruch w "interesie". Dobre warunki się trafiły, ciekaw jestem jakby to wyglądało tak z 15 minut wcześniej
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Domyślnie

Widziałam, że zdjęcie trafiło na facebookową stronę Nikoniarzy - zasłużone wyróżnienie .

Domyślnie

Bardzo fajnie go pokazałeś i praca bardzo dobra.
    Jednak z mojego punktu widzenia, gdzie prawie widze na co dzień zdjęcia tego mostu mogę napisać klasyk
    Pozdrawiam
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Trudnoonazwe Zobacz posta
    Dawno mnie nie było, a tu taki ruch w "interesie". Dobre warunki się trafiły, ciekaw jestem jakby to wyglądało tak z 15 minut wcześniej
    Tak samo wyglądało - te warunki utrzymywały się dosyć długo. Ale wtedy stałem obok Riverside One, czyli w zasadzie 50 metrów dalej

Cytat Zamieszczone przez ame Zobacz posta
    Widziałam, że zdjęcie trafiło na facebookową stronę Nikoniarzy - zasłużone wyróżnienie .
    Mnie też cieszy to wyróżnienie

Cytat Zamieszczone przez biegly Zobacz posta
    Bardzo fajnie go pokazałeś i praca bardzo dobra.
    Jednak z mojego punktu widzenia, gdzie prawie widze na co dzień zdjęcia tego mostu mogę napisać klasyk
    Dzięki - faktycznie, ciężko w tym miejscu o inne kadry bez specjalnego wydziwiania. Ale most jest super i pewnie gdyby tak spróbować podejścia bardziej abstrakcyjnego - skupić się na łuku, linach - byłoby jeszcze ciekawiej. No ale przy pierwszym i jedynym podejściu niestety ograniczyłem się do tego kadru.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów