Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Susza

Domyślnie Susza

Teren wysychającego jeziorka w mojej okolicy
    1

2

3

Domyślnie

Wg mnie za wysoko. Takie spękania fajniej wyglądają gdy aparat jest nisko nad ziemią.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

A może by tak popracować nad WB?
    W moim odczuciu jest po kolei: za zimno, za zielono, za "nijak". Mogę się mylić, proszę mnie do woli poprawiać, jeśli się mylę.

Inna rzecz, że próbowałeś z kadrowaniem i umieszczeniem jakiegoś motywu (mam na myśli te ślady) - fajnie. To zawsze świadczy o włączeniu świadomości, co jest na plus. Pod tym względem najbardziej trafia do mnie 2.
    amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rybuuu Zobacz posta

Inna rzecz, że próbowałeś z kadrowaniem i umieszczeniem jakiegoś motywu (mam na myśli te ślady) - fajnie. To zawsze świadczy o włączeniu świadomości, co jest na plus. Pod tym względem najbardziej trafia do mnie 2.
    Można by sie zgodzić. Problem tylko w tym, że na owej dwójce, slady wyprowadzają skutecznie wzrok z kadru.
    Poza tym wiatraki za chwilę się przewrócą
    Trójka do wyprostowania, i elementy przyklejone do krawędzi do eksterminacji. Najlepsze swiatło na jedynce i dwojce.

Domyślnie

Po prostu wychodzę z założenia, że nie sztuka tylko się czepiać szczegółów (jak ktoś się naprawdę pasjonuje to błędy wyeliminuje w toku dalszej nauki), ale warto przy okazji zauważyć coś na plus. Dlatego wspomniałam o świadomej próbie urozmaicenia zdjęcia.
    amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.

Domyślnie

Z poza fotograficznych dywagacji - widziałem obrazki z taką ziemią jak na 2 i 3 za młodego, z Afryki, ale nie myślałem, że doczekam ich u nas...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Dla mnie najlepsza 2-ka. Ciachnął bym jednak do kwadratu tuż nad pierwszą kałużą. Niebo tam nic nie wnosi a tak fajny minimal się pojawia.

Domyślnie

Dziękuję wszystkim wypowiadającym się w temacie , myślę że z czasem coraz mniej błędów będę popełniał

Domyślnie

Moim zdaniem zdecydowanie najciekawsza 3, 1 zbyt mokra jak na suszę, 2 zbyt zurbanizowana .
    DeSiedemSto

Uzależniony od dźwięku migawki

Domyślnie

wooo jakie ********e miejsce
    2 podoba mi sie najbardziej. 3 jakaś krzywa mi się wydaje...
    COŚ TAM PSTRYKAM: FB , 500px ,

Uprawnienia umieszczania postów