Szukaj
Gratulacje!
Rzadko podobają mi się zdjęcia żarcia (pardą, jedzenia), bo albo są wydziwione - np. pasemko wodorostu polane zygzakiem rzadkiej farbki plus jakaś wyschła trawa z boku, albo mają więcej dodatku niż treści, a już prawie zawsze wyglądają na zimne, zdechłe i mocno niesmaczne. Słowem obojętne co zamówisz, dostajesz zawsze zimnego dorsza.
A tutaj samo piękno - w dodatku wyglądające apetycznie!
Odpowiada mi też warsztat 0 widać, że jest nie tylko starannie, ale i z sercem. Przyznaję DUŻEGO PLUSA!![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Bardzo smaczne zdjęcia, aż ślinka cieknie.
Cholera, nie wiem czy całkiem przypadkowo nie zostałem fanem zdjęć Autorki. Zajrzałem tu jeszce raz i z absolutnym osłupieniem odkryłem, że nie irytuje i nie drażni mnie logo na nich umieszczone!Fakt, nie zostało użyte magiczne słówko 'Photography' - ale i tak się dziwię...
Acha, dalej zdjęcia mi się podobają.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Dziękuję za opinie i mam nadzieję, że kolejne (uczę się aby wpierw zezdjęciować a dopiero później jeść) będą się podobać.
Jedzenie jest smaczne (nie tylko mi smakuje) i zdrowe wszystko przygotowuję sama a teraz korzystam jeszcze z warzyw z działki.
Na 2ce jest pieczona marchewka przepis jest już na blogu: www.bit.ly/1IRvhYx
A, że jako mam ostatnio marchewkowy czas (dużo marchewy z działki) to:
Jeśli był by ktoś chętny zobaczyć więcej to zapraszam:
Fanpage: https://www.facebook.com/kokokulinarnie
Blog z przepisami: https://www.kokokulinarnie.blogspot.com
Ostatnio edytowane przez Paulincia89-16 ; 25-09-2015 o 13:26
ładnie tutaj i smakowicie!
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
nie podziele zachwytow kolegow bo dla mnie te zdjecia poza 3ka wygladaja masakrycznie i malo apetycznie. a 7ka wyglada jak robiona telefonem. ale ja sie nie znam na fotografii zarcia
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Skontaktuj się z nami