Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Wiedzma

Domyślnie Wiedzma

Kilka z Anastazją, zdjecia zrobine podczas warsztatow organizowanych przez "foto-team.pl"

1

2

3

4

5

Domyślnie

Jest strasznie. Zarąbisty bokeh!
    Brakuje mi tylko zdjęcia z kotłem i monster light :P

Wieczorna sesja z tą charakteryzacją byłaby zabójcza wręcz
    Poza tym wszystko mi się podoba
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

Tylko nr 3, reszta do mnie nie przemawia.

Domyślnie

Strasznie lalkowata ma twarz. To kwestia obrobki czy tak byla pomalowana?
    Co do zdjec to jak dal mnie 2 najlepsze

Domyślnie

B&W przemawia do mnie o wiele bardziej. Może dlatego, że wolę bardziej upiorne klimaty. Kolor chyba deczko mąci, bo przez chwilę jest horror a za chwilę alicja w krainie czarów, mam wrażenie, że sam nie jesteś pewien co do klimatu. A może tak miało być?
    Nie mniej jednak - jestem pod wrażeniem i bardzo mi się podoba. Zazdroszczę pracy z taką modelką - dla mnie osobiście jest zjawiskowa.

Pochwalisz się jakim szkiełkiem osiągnąłeś ten efekt?
    amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rybuuu Zobacz posta
    B&W przemawia do mnie o wiele bardziej. Może dlatego, że wolę bardziej upiorne klimaty. Kolor chyba deczko mąci, bo przez chwilę jest horror a za chwilę alicja w krainie czarów, mam wrażenie, że sam nie jesteś pewien co do klimatu. A może tak miało być?
    Nie mniej jednak - jestem pod wrażeniem i bardzo mi się podoba. Zazdroszczę pracy z taką modelką - dla mnie osobiście jest zjawiskowa.

Pochwalisz się jakim szkiełkiem osiągnąłeś ten efekt?

Wiec, tak mialo byc, chcialem pokazac kontrast ktory kazdy czlowiek gdzies tam ma, dobra i zla strona. Szklo to helios 85mm f1.5
    dzieki za krytyke.

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź. Kumam.
    Tak myślałam, że jakiś helios... W takim razie gratulacje, podejrzewam, że na warsztatach byłeś w mocnej mniejszości wybierając manualne szkło.
    amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.

Domyślnie

Zdjecia ladne. Najbardziej podaba mi sie 3. i 4. punkty zabieram za okropny bokeh wyprodukowany przez sowiecki wynalazek helios- to jedyne polskie forum, na ktorym jestem zarejestrowany i jedyne, gdzie heliosy taka popularnoscia sie ciesza. "de gustibus" i "co kraj to obyczaj". Raz jeszcze congrats.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    jedyne, gdzie heliosy taka popularnoscia sie ciesza.
    bynajmniej nie jedyne Ale rozumiem

chciałabym zobaczyć te zdjęcia rozbione obiektywem, od którego oczy nie bolą. Klimat fajny!
    D5100/ N35/1.8

Oszczędny w słowach Awatar Noele
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

3. podoba mi się najbardziej. Na 4. brakuje mi spojrzenia modelki w górę, albo wychylenia się zza drzewa, bo oglądając zdjęcie ciężko stwierdzić, gdzie modelka tak właściwie patrzy (gdzieś między korę a bluszcz?).
    Bokeh na plus, uważam, że czasem fajnie zmienić styl fotografii - a tutaj efekt heliosa tylko dodaje klimatu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów