Szukaj
Jest strasznie. Zarąbisty bokeh!
Brakuje mi tylko zdjęcia z kotłem i monster light :P
Wieczorna sesja z tą charakteryzacją byłaby zabójcza wręcz
Poza tym wszystko mi się podoba![]()
OM-D 10 Mk II
Tylko nr 3, reszta do mnie nie przemawia.
Strasznie lalkowata ma twarz. To kwestia obrobki czy tak byla pomalowana?
Co do zdjec to jak dal mnie 2 najlepsze![]()
B&W przemawia do mnie o wiele bardziej. Może dlatego, że wolę bardziej upiorne klimaty.Kolor chyba deczko mąci, bo przez chwilę jest horror a za chwilę alicja w krainie czarów, mam wrażenie, że sam nie jesteś pewien co do klimatu. A może tak miało być?
Nie mniej jednak - jestem pod wrażeniem i bardzo mi się podoba.Zazdroszczę pracy z taką modelką - dla mnie osobiście jest zjawiskowa.
Pochwalisz się jakim szkiełkiem osiągnąłeś ten efekt?![]()
amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.
Dzięki za odpowiedź.Kumam.
Tak myślałam, że jakiś helios...W takim razie gratulacje, podejrzewam, że na warsztatach byłeś w mocnej mniejszości wybierając manualne szkło.
![]()
amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.
Zdjecia ladne. Najbardziej podaba mi sie 3. i 4. punkty zabieram za okropny bokeh wyprodukowany przez sowiecki wynalazek helios- to jedyne polskie forum, na ktorym jestem zarejestrowany i jedyne, gdzie heliosy taka popularnoscia sie ciesza. "de gustibus" i "co kraj to obyczaj". Raz jeszcze congrats.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
3. podoba mi się najbardziej. Na 4. brakuje mi spojrzenia modelki w górę, albo wychylenia się zza drzewa, bo oglądając zdjęcie ciężko stwierdzić, gdzie modelka tak właściwie patrzy (gdzieś między korę a bluszcz?).
Bokeh na plus, uważam, że czasem fajnie zmienić styl fotografii - a tutaj efekt heliosa tylko dodaje klimatu![]()
Skontaktuj się z nami