Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Ferrari 330 GT

Domyślnie Ferrari 330 GT

Witajcie!

Tym razem zapraszam na bliższe zapoznanie się z klasykiem wśród klasyków: Ferrari 330 GT z 1966 roku.
    Mam nadzieję, że kolory są OK

Zapraszam

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. I jako bonus w towarzystwie Mondial'a i 348-ki:

Pozdrawiam,
    SerU
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Kolory przynajmniej u mnie OK. Zdjęcia jak to u Ciebie trzymają poziom, ale miejscówkę wybrałeś chyba w głosowaniu sms'owym na najgorszą lokalizację w okolicy sam zobacz, jakieś krzaki wyrastają z dachu, toż to dobre do sesji pługa rolniczego. Ja bym to auto widział w jakimś spokojnym, małym miasteczku, może tam gdzie robiłeś tego bordowego garbusa? Kiedy patrzę na zdjęcie 5 to raczej zrezygnowałbym z 6 i 7.

Domyślnie

Co to za smętna pierdziawka z tapicerką jak z Jelcza i zegarami jak z Żuka?! Kierownica w Autosanie była fajniejsza!

Żartowałem. To w Jelczach była fajniejsza.

A kolory chyba wróciły do normy w tym sensie, że nei ma takich przekłamań jak ostatnio. Tutaj co prawda nei ma zachwytu nad kolorami jak w tym sklepie z lampami całym na żółto - ale też bądźmy szczerzy, to jest zwykłe podwórko, więc nie ten anturaż. Ale wydaje się, że kłopoty z profilami i cudami jakbyś miał za sobą - kolory są żywe a nie radioaktywne, niebieskie są naturalne, a czerwienie nie świecą, czyli jest jak ma być.

Witamy w świecie żywych na powrót
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Dzięki za odwiedziny i pozostawione słowo

Cieszę się, że kolory wróciły do normy. Faktycznie, jak patrzę teraz na zdjęcia tych czerwonych Włoszek, to aż oczy bolą.

A jeśli chodzi o miejscówkę, to nie było możliwości zabrania tego samochodu nigdzie indziej - to są fotki sprzedażowe na potrzeby salonu i właściciela dwóch czerwonych kabrioletów z ostatniej fotki
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Piękna 330-ka Dwójka fajna i wnętrze też spoko sfocone. Szkoda, że nie możesz zabrać tych aut gdzieś dalej. Tą 330 widziałbym w jakimś secie zrealizowanym na pozamiejskich, bocznych ulicach brytyjskiej wsi Może na jesień ją porwij na weekend jakiś?
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Uprawnienia umieszczania postów