Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Rejestrator samochodowy do 200 pln

Witajcie,
    Jak w temacie, szukam nowego rejestratora w cenie do 200 pln.
    Jeszcze do zeszłego tygodnia miałem Prestigio Roadrunner 310, ale się chyba biedny ugotował w samochodzie w te upały, bo w pewnym momencie zaczął klatkować i wydawać przerywane dźwięki. Przyszedł czas na zmianę. Pytanie tylko, co można fajnego dostać w tej cenie, poza takim samym modelem, który w tej chwili kosztuje coś koło 140 zeta. Aha, 2-letnia gwarancja skończyła mi się dokładnie 20 sierpnia 2015

Domyślnie

Ja po baaardzo długich poszukiwaniach zdecydowałem się na PRESTIGIO RoadRunner 310 taki jak miałeś. Miałem też G1WH(klik), ale Prestigio bardziej mi pasuje, bo ma chowany wyświetlacz. Uratował mi już kiedyś du*ę jak dostałem w tył samochodu i likwidator szkody miał wątpliwości czy takie zdarzenie miało miejsce. Funkcja G-Shock w Prestigio zadziałała poprawnie i w chwili uderzenia zarejestrowany obraz został zabezpieczony przed skasowaniem. Wszystkie te funkcje ma też G1WH, ale musisz uważać na podróby. W sieci znajdziesz info jak odróżnić oryginał od plepsu.
    Nie kupuj najtańszych zamienników, bo jak zobaczysz jakość nagrania to się popłaczesz ze złości.
    Ostatnio edytowane przez Fotofil ; 26-08-2015 o 11:29
    „Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
    wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
    Henri Cartier-Bresson

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź.
    Cytat Zamieszczone przez Fotofil Zobacz posta
    Nie kupuj najtańszych zamienników, bo jak zobaczysz jakość nagrania to się popłaczesz ze złości.
    No właśnie z jakości obrazu jestem/byłem średnio zadowolony. Coś tam było widać, ale bez szału. Aha, i jeszcze brakowało mi w nim jakiejś wewnętrznej baterii. Akumulator bardzo szybko się w nim rozwalił, tak że trzymał kilka minut. Cały czas używałem kamerki podpiętej pod zapalniczkę. Ale przy dłuższym nieużywaniu kasowały się ustawienia daty i czasu.

Domyślnie

Faktycznie akumulator jest slaby, ale ja i tak mam kamerę podlaczona na stale. Z G1WH obraz będziesz miał lepszy.
    „Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
    wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
    Henri Cartier-Bresson

Uprawnienia umieszczania postów