Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Hook Head Lighthouse

Hook Head Lighthouse, Irlandia

Źródła podają, że jest to najstarsza działająca latarnia morska na świecie. Została zbudowana 800 lat temu.
    Pogoda tego dnia była do niczego ale i tak postanowiłem zahaczyć o to miejsce wracając z dłuższej wycieczki.

Domyślnie

Fajnie jest, taki klasyczny kadr z tego miejsca...nie wiem, czy nie powinno byc troszke ciemniej i moze troszeczke wiecej kontrastu, ale glowy nie dam, bo po przejsciu na Windowsa 10 nie wierze sobie i tym jak wyswietla mi monitor, do czasu kiedy postawie dwa skalibrowane kompy obok siebie

Domyślnie

Bardzo fajny kadr i kolory
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Bardzo fajnie ale też wydaje mi się lekko za jasne i mało kontrastu

Domyślnie

Nie chciałem stracić detali w skałach, wychodzą i tak ciemne. Przyciemnione, +kontrast.

Domyślnie

Drugie zdjęcie po korekcji jest lepsze ,
    Lubię to

Domyślnie

Zdjęcie ciekawe, zwłaszcza po poprawce, ale kompozycja i perspektywa zupełnie nie dla mnie. Jak już latarnia nie jest w mocnym punkcie, to niech choć będzie centralnie, a nie prawie centralnie. Horyzont zresztą też prawie w połowie. Sorry, takie moje zdanie.
    ['O]

Domyślnie

Po korekcie dużo lepsze.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietrobas Zobacz posta
    Po korekcie dużo lepsze.
    Zgadza się.
    Osobiście lubię długie czasy i nie będę wybrzydzał .
    O kadrowaniu napisano, ale pozwolę sobie zasugerować cięcie do kwadratu, umiejscawiając latarnię w centrum kadru .
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

bardzo fajne, przyciemnione uważam, że lepsze

Uprawnienia umieszczania postów