Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: komunijne

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ja jestem jak najbardziej na TAK...
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Prześliczne. Wszystkie..
    Różowy kolor do małej dziewczynki pasuje jak najbardziej. Powiedziałbym że jest to najbardziej pasujący kolor.
    A starsze modelki nie są tak wdzięczne jak te młodsze. Cała przyjemność mieć takie aniołki do fotografowania.
    Możesz się specjalizować w dzieciach bo widać że masz wyczucie i talent. A na dzieciach, przynajmniej u nas, można o wiele więcej zarobić..

Domyślnie

Jedynka bardzo dobra, kontrast ciemnych włosów z jasną twarzą wyszedł ciekawie.
    Co do studia, poczekaj aż dzieci dostatecznie pobrudzą ściany, będziesz miał nowy kolor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Możesz się specjalizować w dzieciach bo widać że masz wyczucie i talent. A na dzieciach, przynajmniej u nas, można o wiele więcej zarobić..
    Dzięki swiatlo. chyba właśnie pokazałeś mi kierunek w którym będę podązał, efekty niebawem pokażę
    Pozdrawiam

Domyślnie

Jedynka swietna! Malo standardowe (acz ciekawe) podejscie do portretu komunijnego...

Osobiscie mialbym tylko taka sugestie:

D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

super no idealnie byłoby gdyby włoski były też nieco oświetlone, ale i tak rewelacja

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów