Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Obrazek z NJ

Domyślnie Obrazek z NJ

Taki oto obrazek z hrabstwa Bergen w New Jersey.

Co myślicie?

Domyślnie

Trochę jakby miękko i kolory jakby przygaszone (kojarzy mi się ze zdjęciami ze starego polaroida), ale mi się podoba. Taki filmowy trochę kadr... Zaraz od lewej wyjdzie dwóch podejrzanych typów, jeden w elegancko skrojonym garniturze, drugi w sportowej marynarce i golfie, choć Steve McQueen miał chyba inny wóz
    Ostatnio edytowane przez Jacenty Z. ; 03-08-2014 o 00:44

Domyślnie

Dzięki za opinie. Steve McQueen jeździł zielonym Fordem Mustangiem z tego co pamiętam Co do kolorów, zdjęcie było robione zaraz po ulewie, nadal 100% zachmurzenie plus te auta są dalekie od stanu nawet dobrego, mają zaniedbany i spłowiały lakier, może też stąd taki efekt.

Pzdr

Domyślnie

Zdjęcie jak zdjęcie, jpg z aparatu bo niechcący musiałem poprzestawiać coś w menu, rawy się nie zapisały. Niby zwykły dom z New Jersey ale może ktoś z Was rozpozna kto tu urzędował

Domyślnie

Jedynka z samochodami przypomina mi miejskie zdjęcia Stephana Shore'a.
    Soprano?

Domyślnie

Tak jest, to rezydencja Tony'ego Soprano. Jeden z moich ulubionych seriali, musiałem pojechać w to miejsce będąc w okolicy

Domyślnie

1 podoba mi się , fajny kadr i autka niczego sobie
    D7100 + N 35 1,8G

Domyślnie

Tym razem południowa część New Jersey, miejscowość Cape May nad atlantykiem, coś w stylu naszej Ustki z ciekawą, zabytkową jak na USA zabudową.
    3.

4.

plus autoportret:
    5.

Domyślnie

u mnie wygrywa ostatni...autoportret, dobrze, że nie prostowałeś go linia plaży tylko horyzontu.
    D700 | N18-35 | N50 | N85 | SB900

Domyślnie

U mnie na wiosce na parkingu:

Pzdr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów