Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Nikt nie ocenia Twojego loga, tylko to jak ono źle wpływa na zdjęcie, nie widzisz tego?
    Każdy ma logo jakie chce, ale chyba przyznasz że to tutaj to trochę nie pasuje, staje się motywem przewodnim zdjęcia, a chyba powinno być odwrotnie, nie sądzisz?

(może fajnie by wyglądało na FB i pewnie byś dostał dużo lajków, ale nie na forum fotograficznym)
    (niestety to jest pierwsze co zwraca uwagę na zdjęciu, niestety)
    Ostatnio edytowane przez zbyszekD7000 ; 13-08-2015 o 19:41
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Assire Zobacz posta
    Mimo że ironicznie, to rzeczowo Ci napisał co ze zdjęciem jest nie tak. I podzielam zdanie 2pompona, logo które jest jaśniejsze i niewiele mniejsze niż fotografowany obiekt po prostu źle wygląda.
    "logo które jest jaśniejsze i niewiele mniejsze niż fotografowany obiekt po prostu źle wygląda" - tyle w zupełności wystarcza, ale to wciąż tylko i wyłącznie ocena wpływu loga na zdjęcie a nie fotografowanej sceny...

chyba zrozumiałym jest, że oczekiwałem wskazówek doświadczonych kolegów odnośnie kadru, kolorów czegokolwiek co pomoże mi w przyszłości popełnić lepsze zdjęcie nocnego nieba

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez zbyszekD7000 Zobacz posta
    Nikt nie ocenia Twojego loga, tylko to jak ono źle wpływa na zdjęcie, nie widzisz tego?
    Każdy ma logo jakie chce, ale chyba przyznasz że to tutaj to trochę nie pasuje, staje się motywem przewodnim zdjęcia, a chyba powinno być odwrotnie, nie sądzisz?

(może fajnie by wyglądało na FB i pewnie byś dostał dużo lajków, ale nie na forum fotograficznym)
    (niestety to jest pierwsze co zwraca uwagę na zdjęciu, niestety)
    tak rozumie i nie podważam tego wręcz się zgadzam, że odwraca uwagę ale jak widać po Twoim wcześniejszym komentarzu można było powiedzieć bez kpiny czy poza wpływem loga na kompozycję reszta może się podobać czy też nie

Domyślnie

przecież napisałem że same zdjęcia mi się podobają
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbyszekD7000 Zobacz posta
    przecież napisałem że same zdjęcia mi się podobają
    tak wiem, podziękowałem już wcześniej

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów