Szukaj
Logo za ciemne w porównaniu do księżyca. Przy perseidach w ogóle niknie, popraw to.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Widzę, że logiem starałeś się stworzyć kontrapunkt dla księżyca, bo nie potrafię sobie wyobrazić po co innego pakowałbyś tak ciężkie i bryłowate, w dodatku białe logo na zdjęcie nocnego nieba (rozumiesz: białe logo - nocne niebo).
I widzę też, że nie do końca to wyszło, bo logo jest za bardzo w rogu i za małe, księżyc nad nim góruje. Dlatego powinieneś je powiększyć i odsuwając od rogów zdjęcia należycie wyeksponować, żeby mogło zaświecić w końcu należytym blaskiem.
Ja sam oczywiście nie będę poprawiać cudzego logotypu, ale mam nadzieję, że masz gdzieś oryginał i będziesz mógł sam je odpowiednio powiększyć bez utraty jakości.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Dziękuję za uwagi. Oczywiście, że mam logo w odpowiedniej jakości. Postaram się to poprawić należycie aby nie zawracać Ci więcej głowy oczekując Twoich złotych myśli.
Tymczasem warto abyś poświęcił chwilę czasu na zorientowanie się, czy w okolicy są jeszcze wolne miejsca w przedszkolach. Może akurat uda Ci się jeszcze dostać i nie okaże się dla Ciebie zbyt późno aby nauczyć się trochę kultury i szacunku. Trzymam za Ciebie kciuki.
Proszę - oto dzisiejsza wdzięczność... Człowiek odpowiada na zadane pytania jak umie najlepiej, to go jeszcze poślą do przedszkola. Wypraszam sobie! Już niedługo będę w gimnazjum!
Acha, już chyba rozumiem... No przecież żartowałem tak naprawdę, poważnie. Twoje logo wcale nei jest bryłowate, jest subtelne i finezyjne.
pozdrawiam bombelkowo
To logo zabija całkiem fajne zdjęcia i tyle i aż tyle
A wyjazdy z przedszkolem do kogoś kto Ci dobrze radzi raczej źle świadczą wyłącznie o Twojej kulturze![]()
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Dziękuję. Czyli da się ocenić bez kpiny.
Wnioskuję z tego, że na nocnych zdjęciach tego typu należy zmniejszać standardowe logo? Dopasowywać pod kątem jasności czy też kolorystyki z zachowaniem uwagi aby nie odwracało uwagi od fotografowanych obiektów? Logo właściwie jest tylko w celu informacji o autorze i nie jest górnych lotów a wręcz zwykłe więc nie nadaje się do poddawania ocenie w odpowiednim dziale forum.
Skontaktuj się z nami