Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Karolina i Michał - plener ślubny (oklepane Krowiarki)

Przedstawiam kilka zdjęć z pleneru w "oklepanym" pałacu w Krowiarkach
    Więcej zdjęć na blogu

1

2

3

4

5

Domyślnie

Pałac może i oklepany, może i nie. Zdjęcia bardzo przyjemne w odbiorze. Fajna kolorystyka. Gratuluję sesji.
    Pozdrawiam, Czarek
    blog
    instagram
    instagram2

Domyślnie

Zdjęcia wydają mi się trochę przyciemne i strasznie brakuje mi trochę ciaśniejszych kadrów. Obejrzałem też na blogu, obróbka nie w moim klimacie a i brakuje trochę zdjęć z bardziej rozmytym tłem ale kadrowo przyjemnie
    2x FF 28,35,50,85 wsio 1.8 G

Domyślnie

Mnie się podobają. Tak jak poprzednik ciekawi mnie, jak wyglądałaby seria urozmaiocna o ciaśniejsze ujęcia.

Jednego tylko nie rozumiem... po co napisałeś, że "oklepane"?
    Może i faktycznie wiele osób robi tam zdjęcia, ale Twoje są osobiście dla mnie pierwszymi, jakie widzę z tej lokalizacji. I powiem Ci, że nie pomogło to w odbiorze, bo zaczęłam analizować, że faktycznie bardzo prawdopodobne, że każdy kto tam wchodzi mógł zrobić podobne ujęcie. Nie rób tego więcej, bo sobie nie pomagasz!
    amatorką jest i na dodatek bezczelnie sobie bloguje.

Domyślnie

Czy ta miejscowosc to mniej wiecej kolo krakowa ?

Wysyłane z mojego LG-P940 za pomocą Tapatalk 2
    Nikon d7000 Nikon d800 Nikkor 50 1.4 Nikkor 35 mm 1.8 Nikkor 80-200 2.8 ED Nikkor 14-24 SB900 i masa innych gratów

Domyślnie

---> rybuuu
    Napisałem oklepane bo mam w tym roku jeszcze dwie pary i zgadnij gdzie chcą plener
    W krowiarkach tak na prawdę jest tylko kilka miejsc do ciekawych ujęć (ok 4-5) reszta pałacu to ruina
    --->tetunio
    Jadąc od Katowic - Za Raciborzem

Domyślnie

jesli wg ciebie to miejsce ma potencjal tylko na tyle kadrow to... moze odradź mlodym ta miejscowke... Bylem tam 4 razy i nigdy nie pomyslalem ze to miejsce moe byc oklepane.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Ja uwielbiam zdjęcia robić w Tatrach i nigdy nie wpadł bym aby napisać oklepane. Czemu Wam obróbka nie odpowiada?

Domyślnie

Ale się wszyscy przyczepili do słowa "oklepany"
    Napisałem oklepany co w moim rozumieniu miało znaczyć - popularny,
    zresztą wg słownika PWN - "oklepany pot. - zbyt znany z powodu ciągłego powtarzania "

---->Devilish_Chaos - czytaj proszę ze zrozumieniem - nie napisałem że ma potencjał na 4-5 kadry, tylko " jest tylko kilka miejsc do ciekawych ujęć (ok 4-5)"
    dokładnie to schody główne z balkonami, schody kręcone, okrągłe otwory, salka kolumnowa, salka ze świetlikiem.
    Jeżeli znasz więcej to napisz proszę - również skorzystam
    Jeżeli Byłeś tam 4 razy to dokładnie jest to miejsce bardzo znane i powtarzane przez Ciebie (wg słownika PWN - oklepane)

Domyślnie

Fajna miejscówka! Ja tam widzę oczami wyobraźni masę ciekawych kadrów!
    Ogólnie kolorystyka mi się podoba, tylko dla panny z suknie ecru. Ta biała mi nie leży.
    D5100/ N35/1.8

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów