Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Patrycja

Domyślnie Patrycja

1.
    2.
    3.
    no i niech bedzie 4

Domyślnie

Jak dla mnie ostatnie właśnie najgorsze z zestawu...

2 b.fajne.
    3 - spoko, bokeh - lubie

1. - nie czaje czemu na tle drzwi została Pani uwieczniona..?
    2 - jakby deczko nieostro
    3 - inny kolor bluzeczki, bo ta deczko się zlewa z tłem, trochę ten niebieski słup odciąga wzrok od modelki
    OM-D 10 Mk II

Domyślnie

1 i 2 są super! Trójce do mistrzów gatunku jeszcze trochę brakuje, ale też i tak jest fajnie. Światło na 4 do mnie nie przemawia.

Domyślnie

Dwójka najlepsza z zestawu. Nie ma się do czego przyczepić.
    Jedynka mi trochę nie pasuje bo jak już robić centralnie to należałoby to zadbać o symetrie tła, a tak jest trochę nie poukładane.
    Trójka świetna gdyby nie słup wzrastający z głowy, kolorystycznie nie pasuje wogole do reszty.
    A czwórka wygląda humorustycznie, może się podobać.

Domyślnie

Jaka ogniskowa na 1 została użyta?
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Na siłę to... najlepsza 2.
    BTW zwracaj większą uwagę na tło, na ktorym chcesz uwiecznić modelkę (np. na 3. niepotrzeby jest ten wbity w głowę i bardzo jaskrawy słupek).
    Nikon

Domyślnie

Bardzo się podobają. Pierwsze dwa mistrzowskie. Ostatnie traktuje jako żart, chwile oddechu między powagą pozowania. Trochę to, to niebieskie z głowy modelki wyrastające dziwi, ale któż nadąży za wizją artysty
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Jaki ten świat mały, z Patrycją chodziliśmy razem do liceum Dziewczyna jest przepiękna, zdjęcia oświetleniowo i obróbkowo super tylko dziewczyna się wydaje być taka jakaś spięta
    2x FF 28,35,50,85 wsio 1.8 G

Domyślnie

Tylko 2. Jedynka fajna, ale nieuchronna zasada, że ilość światła maleje wraz z kwadratem odległości, trochę zepsuła to zdjęcie. Zbyt mocno doświetlona twarz, a dłonie w cieniu. Na 3 nie dałoby się tego słupa występlować?

Domyślnie

A mi się dla odmiany najbardziej czwórka podoba. Piękna naturalność
    ['O]

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów