Szukaj
Jak dla mnie ostatnie właśnie najgorsze z zestawu...
2 b.fajne.
3 - spoko, bokeh - lubie
1. - nie czaje czemu na tle drzwi została Pani uwieczniona..?
2 - jakby deczko nieostro
3 - inny kolor bluzeczki, bo ta deczko się zlewa z tłem, trochę ten niebieski słup odciąga wzrok od modelki
OM-D 10 Mk II
1 i 2 są super! Trójce do mistrzów gatunku jeszcze trochę brakuje, ale też i tak jest fajnie. Światło na 4 do mnie nie przemawia.
Dwójka najlepsza z zestawu. Nie ma się do czego przyczepić.
Jedynka mi trochę nie pasuje bo jak już robić centralnie to należałoby to zadbać o symetrie tła, a tak jest trochę nie poukładane.
Trójka świetna gdyby nie słup wzrastający z głowy, kolorystycznie nie pasuje wogole do reszty.
A czwórka wygląda humorustycznie, może się podobać.
Jaka ogniskowa na 1 została użyta?
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Na siłę to... najlepsza 2.
BTW zwracaj większą uwagę na tło, na ktorym chcesz uwiecznić modelkę (np. na 3. niepotrzeby jest ten wbity w głowę i bardzo jaskrawy słupek).
Nikon
Bardzo się podobają. Pierwsze dwa mistrzowskie. Ostatnie traktuje jako żart, chwile oddechu między powagą pozowania. Trochę to, to niebieskie z głowy modelki wyrastające dziwi, ale któż nadąży za wizją artysty![]()
Tutaj jest... podpis
Jaki ten świat mały, z Patrycją chodziliśmy razem do liceumDziewczyna jest przepiękna, zdjęcia oświetleniowo i obróbkowo super tylko dziewczyna się wydaje być taka jakaś spięta
![]()
2x FF 28,35,50,85 wsio 1.8 G
Tylko 2. Jedynka fajna, ale nieuchronna zasada, że ilość światła maleje wraz z kwadratem odległości, trochę zepsuła to zdjęcie. Zbyt mocno doświetlona twarz, a dłonie w cieniu. Na 3 nie dałoby się tego słupa występlować?
A mi się dla odmiany najbardziej czwórka podoba. Piękna naturalność![]()
['O]
Skontaktuj się z nami