Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Oszczędny w słowach Awatar JacKill
    Miasto
    Okolice Kielc

Domyślnie VII Runda SuperOES - 18.07.2015 Kielce

Bardziej dokumentalnie, niż fotograficznie, ale znowu byłem tylko godzinę i znowu w samo południe... Ale nie będę się głupio tłumaczył, oceniajcie.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Domyślnie

Musisz iść w las. Tam najfajniejsze kadry można łapać.

Domyślnie

Tor kielce jest dośyć malowniczo położony ale konfiguracja toru i danej próby dyktuje nam rozstawianie tych "barierek z taśm" i opon, które niestety nie wyglądają zbyt dobrze na zdjęciach. Całe szczęście, że mamy tam jeszcze krawężniki, które już wyglądają o wiele lepiej niż pachołki. Każda moja wizyta tam to walka z pachołkami i taśmami... Pewną opcją jest spacer "do lasu" ale i to nie jest receptą na wszystko. To, że ten tor nie jest "Poznaniem" ma też swoją zaletę a mianowicie nie potrzebujesz 500mm na cropie Każdy ma swoje wizje i mnie np. kompletnie nie kręci pokazywanie zdjęć sportowych aut z taśmami w tle i innymi dyrdymałami bo źle to wygląda. Ma być beton, barierka, krawężnik, pobocze/trawa. Często wymusza to ciasne albo bardzo ciasne kadry za co sypie się fala krytyki ale moja wizja mi podopowiada, że to mniejsze zło

Wracając do zdjęć, brakuje mi w nich jeszcze dłuższych czasów i zmiany miejscówek z których fotografujesz. Zajrzyj do mnie na BLOGa, oblazłem go chyba ze wszystkich stron z wyjątkiem wewnętrznej strony kartingowej (nie chcę dostać strzała ) i możesz sobie zobaczyć co i gdzie da się ustrzelić.
    Ostatnio edytowane przez Rossi_PL ; 29-07-2015 o 11:53
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Oszczędny w słowach Awatar JacKill
    Miasto
    Okolice Kielc

Domyślnie

Dzięki za komentarze.

Tor Kielce nie jest niestety bardzo fotogeniczny w konfiguracji na trackday. Pora dnia tez nie pomaga, ale niestety nie mogłem zostać do wieczora, kiedy światło jest najlepsze. Obiecuję, że następnym razem, nie wiem jak, ale wejdę w las (albo chociaż pobliże)

@Rossi_PL: Znam zdjęcia z forum i bloga, bardzo dobre.

Uprawnienia umieszczania postów