Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: inne...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TiTeUF Zobacz posta
    Robisz kilka warstw w CM tzn kazda sobie konwertujesz osobno z roznymi ustawieniami CM np w jednej aby bylo ladne niebo, druga ladne cos innego itp a potem je nakladasz i maskujesz co niepotrzebne wynikiem czego wyjda ci bardzo ladne dynamiczne CZB ... Nie da sie zrobic bardzo dynamicznej fotki z jednej warstwy przerobionej na CZB - musi byc kilka, kazda inaczej przekonwertowana i razem polaczone.
    O widzisz, tego nie próbowałem, poza tym na maskowaniu się (jeszcze) nie znam. Pokminię coś w domu jak dotrę z fabryki. Ciekaw jestem co mi z tego wszystkiego wyjdzie
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

No i pokazał inaczej to co wszyscy mieli tak samo
    Pięknie, pięknie, winszuję ...
    just follow your dreams
    |D50|Nikkor 18-70/3.5-4.5|Nikkor VR 70-300/4.5-5.6|Soligor 100/3.5 macro|SB-800|

Domyślnie

6. świetna, żałuję że mnie nie było!
    Fujifilm X-E3 23/2

Domyślnie

wiecej Stary nie mozesz popelnic tego bledu
    bycie w Spoko Squadzie zobowiazuje do pelnego uczestnictwa w Zlotach NKP albo wyznaczenia zastepstwa (z avatara??)
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hesja Zobacz posta
    wiecej Stary nie mozesz popelnic tego bledu
    bycie w Spoko Squadzie zobowiazuje do pelnego uczestnictwa w Zlotach NKP albo wyznaczenia zastepstwa (z avatara??)
    Najmocniej przepraszam-siła wyższa, a co do zastępstwa niestety Jennifer miała w tym terminie zdjęcia do kolejnego filmu.
    Fujifilm X-E3 23/2

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów