Szukaj
Slawku, przede wszystkim dziekuje, ze zdradziles swoja ulubiona miejscowke i pokazales nam Mariacka!
tam jest bajecznie...
z tego setu najbardziej podobaja mi sie 2, 5, 6
no i 3 za dynamike statycznych glow![]()
hejsa Ty przestan zdjęcia robić,
1,2,3,5 + duzy
choć jezioro lepsze - bardziej unikatowe
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
Mariacka jest piękną uliczką, to fakt, ale najpiękniej wygląda wieczorem, gdy nie ma tam ludzi (o to najłatwiej poza sezonem). Ma wtedy taki specyficzny bardzo klimat, czysty, niczym nie zakłócony spokój...
I potem jej przedłużenie, uliczka Plebania, też klimatyczna, choć baaardzo krótka (jedna z- albo najkrótsza w Gdańsku całym)
A zdjęcia bardzo mi się podobają, dziękuję za "nie skrzywdzenie" mojego ukochanego Wolnego Miasta, bo o to dość łatwo (co byłoby widać po moich zdjęciach, gdybym je pokazywał:P)
D300
Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900
Co jedno to ciekawsze. Chorągiewka u Pana na wieży pokaźna. Wypatrzyłeś ją przed czy już po z-foceniu?
A Mariacka od zawsze bardzo milutką uliczką była. Tu jest klimacik.
just follow your dreams|D50|Nikkor 18-70/3.5-4.5|Nikkor VR 70-300/4.5-5.6|Soligor 100/3.5 macro|SB-800|
TĄ chorągiewke zobaczylem dopiero po sfoceniu
i jestem pewien, ze gdyby mohery sie zwiedzialy co nad ich glowami codziennie dynda
to by sie dzialo
i pralat... no nieee
Oj tak Sławku tak, tak. Lepiej zamilczeć na ten temat, szkoda tak pięknego miasta na kolejną moherową rewolucję.
Swoją drogą to Poznań ma koziołki, Toruń - Kopernika a Gdańsk - "..." (ostatnie słowo ocenzurowano)
just follow your dreams|D50|Nikkor 18-70/3.5-4.5|Nikkor VR 70-300/4.5-5.6|Soligor 100/3.5 macro|SB-800|
a moze by tak z tym do TVN24??)
afera bedzie jak nic hihi
Wiesz... jak spadnie poparcie dla PiSiorkow musi byc jakis temat zastepczy![]()
Mowilem Ci juz , ze #3 bardzo mi sie podoba ,jest rewelacyjna, dalek 7 i 5 cho c wszystkiebardzo fajne...
Witam.
Bardzo mi się podoba "3. Uwiezieni".
Rewelacja.
Skontaktuj się z nami