Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Niebo nad Gołonogiem

Burzowe wieczory malują piękne obrazy na polskim niebie. Artysta potrzebuje talentu, inspiracji, twórczej weny, pędzli, farb i płótna. Natura robi tylko pstryk palcami

1.
    2.
    3.
    D3200/Nikkor 40mm/ Nikkor 70-300mm/ Nikkor 18-70mm
    Kanał na YT:
    Kolejowe Zagłębie

Domyślnie

Hejo,
    tak któryś raz zaglądam aż w końcu postanowiłem napisać
    NO więc, masz rację natura potrafi zdziałać cuda, ale jeśli nie ma odpowiedniej wizji, to niestety ale nic nie pomoże.
    2 i 3, ładne niebo, ale nic poza tym. Wyobraź sobie, że masz tam jakieś drzewko, górkę, rzeczkę i całości dopełnia niebo, wtedy tutaj zobaczyłbyś Achy i Ochy, a tak to jest cisza.
    Co do 1ki- to już całkiem bym jej nie pokazał, taki ot pstryk bez pomysłu.
    Staraj się zwracać uwagę na to czemu robisz zdjęcia, samo niebo nie wystarczy
    No i ten podpis....

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Jedynym pomysłem na wszystkie trzy zdjęcia było utrwalenie tego co zobaczyłem. Bez kombinowanych idei, tricków czy dopisanych historii. ...a podpis? Nie rozumiem problemu podpisów. Problemem dla mnie jest raczej wszędobylska (śmieszna na marginesie) formułka o prawach autorskich publikowanych w Sieci zdjęć niż podpisanie swojego zdjęcia.

Co nie zmienia faktu, że dziękuję za opinię
    Kanał na YT:
    Kolejowe Zagłębie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Okuń Zobacz posta
    Jedynym pomysłem na wszystkie trzy zdjęcia było utrwalenie tego co zobaczyłem.
    No i niestety, nie udało Ci się.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarkod Zobacz posta
    No i niestety, nie udało Ci się.
    Zrozumiałbym opinię: nie udało się zdjęcie. Kadr do bani. Fotka nudna etc. ...ale wybacz to ja wiem co widziałem przez wizjer aparatu i co w pliku RAW utrwaliłem. Dokładnie to co zobaczyłem więc akurat to mi się udało

pozdrawiam
    Kanał na YT:
    Kolejowe Zagłębie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Okuń Zobacz posta
    Zrozumiałbym opinię: nie udało się zdjęcie. Kadr do bani. Fotka nudna etc. ...ale wybacz to ja wiem co widziałem przez wizjer aparatu i co w pliku RAW utrwaliłem. Dokładnie to co zobaczyłem więc akurat to mi się udało

pozdrawiam
    Nie wiem, co widziałeś. Na podstawie tego co pokazałeś sądzę, że może poza nr 2, nie było to nic ciekawego, ale z drugiej strony musiało to być coś, co Cię jednak skłoniło do zrobienia zdjęć i pochwalenia się nimi tutaj. Dlatego sadzę, że Ci się nie udało - zupełnie nie widać tutaj powodu zrobienia zdjęć.

Domyślnie

Kolega bajcy dobrze radzi. W skrócie: takich fot nieba są w sieci miliardy, jeśli chcesz zainteresować kogokolwiek postaraj się zroić zdjęcie podobne do najwyżej tysięcy ...
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Kolega bajcy dobrze radzi. W skrócie: takich fot nieba są w sieci miliardy, jeśli chcesz zainteresować kogokolwiek postaraj się zroić zdjęcie podobne do najwyżej tysięcy ...
    Postaram się zejść do pół miliona
    Kanał na YT:
    Kolejowe Zagłębie

Domyślnie

Makiety i dioramy robisz świetne, gdybyś w pobliżu linii kolejowej starej LHS coś u siebie uchwycił krajobrazowo w tej tematyce to też byłoby super.
    Co do fotografii, to same niebo ładne nie powiem, ale koledzy jednak mieli rację co do kompozycji.
    Liczymy że pokażesz coś "więcej".
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Liczymy że pokażesz coś "więcej".
    Wjechałeś mi na ambicję

To dobry pomysł z połączeniem infrastruktury kolejowej i obrazów malowanych przez Naturę choć niełatwe... no ale niebanalne
    Kanał na YT:
    Kolejowe Zagłębie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów