Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Czemu mieszasz norweski z angielskim?

Cytat Zamieszczone przez foto4deg Zobacz posta
    Mam też klientów tylko angielsko języcznych. Myślisz, że to odstrasza potencjalnego norweskiego klienta?

EDYTA:

Mówisz o kategorii "O mnie?"

Kurde, teraz zauważyłem, że "kontakt" jest pomieszany. Zaraz pozmieniam.
    Skorzystałeś już szybciej niż myślałem
    Światła i cienie...
    http://nozaki.flog.pl
    Samsung i Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta
    Masz joomlę, nie lepiej zrobić przełączanie języka?
    Mogę to zrobić

Domyślnie

Wiadomo że rozmiar ma duże znaczenie więc powiedzcie mi dobrzy ludzie jak to jest z tymi rozmiarami zdjęć na własnej stronie? Gdzie jest rozsądna granica pomiędzy wielkością zdjęcia a szybkością ładowania się tychże zdjęć? Czy sądzicie że rozmiar zdjęcia w poziomie 1024 i w pionie 850 nie jest za mały w dzisiejszych czasach? Na pewno taka strona będzie się otwierać dość szybko, ale takie zmniejszenie zdjęć powoduje czasami ze tzw. czar pryska.

Domyślnie

Ok, ale wez pod uwage ze nie kazdy ma monitor fullhd. Ja sam to przerabialem i teraz uzywam 900x600, ew 1200x900.
    A co samej wagi, wszystko w granicach normy, tj. 300-500KB. Hostingu raczej nie zabijesz (no chyba, ze prowadzisz portal z mnóstwem odwiedzin), ale przy zdjeciach 2-3MB już musisz trochę poczekać na ich wyświetlenie.
    I nie patrz na to, ze masz neta np. 100mbit/s. Waskim gardlem jest predkosc od serwera, ktora waha sie w okolicach 1MB/s.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów