No, no...ja też czekamWstyd się przyznać, ale Taterki ostatnio na żywca widziałem w technikum. A to bardzo dawno temu było
![]()
Szukaj
No, no...ja też czekamWstyd się przyznać, ale Taterki ostatnio na żywca widziałem w technikum. A to bardzo dawno temu było
![]()
Fuji
No to zaczynamy, na prośbę Was. Spektakularnie nie będzie, bo warunki jakie były to były, więc traktuję przygodę z górami zawsze turystycznie a mniej fotograficznie, lub jak już to bardziej reportażowo
Dwa przyjścia pod Kościelec w różnych odstępach czasowych (3 tygodniowych) i jedno z nich wejście szczytowe w zupełnej mgle, na szczęście przy suchej skale...
No i na koniec bonus z kozią rodziną ...
4.
5.
6.
7.
8.
Piękne widoki, a bonus wymiata.
Zapytam: Jak długo trwa taka wyprawa pod Kościelec? No i ile trzeba się nadźwigać (sądząc po obecności teleobiektywu to pewnie coś 2 kg na aparat i szkła)?
Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
Pozdrawiam. M.K.
To może ja odpowiem![]()
No wieć, idąc od Kuźnic to około 1h45 min do Gąsienicowej, ze schroniska pod Czarny staw jakies 25-30 minut, dalej na przełęcz Karb(dość stromo) około 1h i dalej już na Kościelca też około godzinki. Jest to dość wymagający szlak![]()
myślę, że co do dźwigania to około 3-5 kg, w zależności co weźmieszna pewno Wodę trzeba wziąć, zwłaszcza teraz jak grzeje
![]()
Skontaktuj się z nami