Close

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 83

Domyślnie

Chyba się zdecyduje jednak na D610. Używka będzie w podobnej cenie do D7200 ale jednak bardziej przyszłościowa. Na początek kupie sobie 50mm f1.8 http://allegro.pl/llnikon-nikon-af-n...818661225.html i jeszcze przydało by mi się jakieś tanie szkło ze zmienną ogniskową które póżniej bym wymienił na coś lepszego.

Domyślnie

Używany sprzęt to używany PAMIĘTAJ,nigdy nie masz pewności co i jak.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Buldoggg Zobacz posta
    Chyba trochę przesadna ta panika...

Domyślnie

Nowy sprzęt też nie daje pewności. Teoretycznie zwiększa szanse za bezawaryjność... A jak jest w praktyce to można poczytać. Pół biedy jak producent pozytywnie rozpatrzy reklamację...

Domyślnie

Większość mojego sprzętu kupiłem używane, i wszystko bez problemu działa. Nie trzeba się bac używek, tylko dobrze wybadać sprzedającego.
    Nikon D500, D810 -N50/1.8, N17-55/2.8, N70-200/4, Samyang 85/1.4, Sigma 500/4.5, YN-565EX
    https://czapajew24.wixsite.com/rafalbieroza --- https://500px.com/czapajew24

Domyślnie

Moim zdaniem używkę można kupić za 700-1000 zł a nie za 4 tyś lub więcej

Domyślnie

I Ty tak podchodzisz do wszystkich zakupów? Całe szczęście jednak rynek używanych aparatów, obiektywów, lamp błyskowych jakoś się trzyma
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

@upup: taaa, powiedz to ludziom co kupują używane samochody

Wystarczy sie zorientować jakim człowiekiem jest sprzedający i na tej podstawie ocenić wiarygodność. Wiele razy kupowałem używany sprzęt i naciąłem się tylko raz, przy czymś tanim z resztą.

Domyślnie

Ja tam kupowałem N 17-55 za 2200 zamiast 5000... Jakoś nie mogę zgodzić się z Twoją teorią , myślę, że taki np 70-200 2.8 vr2 jest super okazją za 5000...

Domyślnie

Ja już po zakupie, jednak padło na nówkę D610. Pewnie gdyby trafił się jakiś używany w dobrej cenie to bym się zdecydował na używkę ale ciężko o taką sztukę. Teraz szukam obiektywu, na początek stałka 50 i coś szerszego np. 17-35 lub coś podobnego, ale to już z rynku wtórnego

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów